MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Σύσκεψη στο Μαξίμου για τις τιμές ρεύματος – Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας στήριξης αν προκύψει ανάγκη

«Η κυβέρνηση εξετάζει όλα τα δεδομένα και όλες τις παραμέτρους σε ότι αφορά τις τιμές στο ρεύμα», ανέφερε κυβερνητική πηγή.

Monopoli Team

Με το ράλι στις τιμές της χονδρεμπορικής αγοράς ενέργειας να συνεχίζεται, γεννώντας φόβους στα νοικοκυριά και τους καταναλωτές για το που θα φτάσουν οι τιμές στα τιμολόγια ρεύματος, ο πρωθυπουργός συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος και από κοινού με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, οι αποκλίσεις στις τιμές χονδρικής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η σύσκεψη αναμένεται να έχει αντικείμενο τις εξελίξεις, όπως διαμορφώνονται το τελευταίο διάστημα, τα διαθέσιμα πλάνα για την αναχαίτιση της ανόδου σε εθνικό επίπεδο αλλά και τυχόν επικαιροποίηση των πρωτοβουλιών έναντι ενός ενδεχόμενου παρατεταμένου κύματος αυξήσεων, με κυβερνητικούς παράγοντες να αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμη και νέας στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων, εάν διαμορφωθούν οι συνθήκες που καθιστούν αναγκαία μία κρατική παρέμβαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡεύμα: Αλλαγή παρόχου με ένα «κλικ», μέσω του Gov.gr wallet12.09.2018

«Η κυβέρνηση εξετάζει όλα τα δεδομένα και όλες τις παραμέτρους σε ότι αφορά τις τιμές στο ρεύμα» ανέφερε κυβερνητική πηγή, υπενθυμίζοντας πως σε πολύ πιο δύσκολες ενεργειακά εποχές, η κυβέρνηση λειτούργησε υποστηρικτικά προς τα νοικοκυριά αλλά και τις επιχειρήσεις, περισσότερο από κάθε άλλη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Διεθνής κατακραυγή για την επίθεση Ισραήλ στη Γάζα: “Σταματήστε τη σφαγή”
Επίκαιρα
Ξαναχτυπά επιδημία ιλαράς στις ΗΠΑ: 1 στους 6 γονείς αρνείται τα παιδικά εμβόλια
Επίκαιρα
8 στους 10 Έλληνες ανησυχούν ότι δεν αμείβονται δίκαια
Επίκαιρα
«Η Γάζα καίγεται»: Το Ισραήλ ξεκίνησε χερσαία επιχείρηση για την κατάληψη της Γάζας
Επίκαιρα
Ευρώπη: Ζημιές €43 δισ. από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του φετινού καλοκαιριού
Επίκαιρα
AI στα σχολεία: Νέο πιλοτικό πρόγραμμα με τη υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση
Επίκαιρα
«Πρεμιέρα» σε 6 περιοχές για τα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία
Επίκαιρα
Δύο χρόνια μετά τον Daniel – Έχει αλλάξει κάτι;
Επίκαιρα
Νέοι κανόνες από την 1η Οκτωβρίου στα Airbnb – Οι έλεγχοι και τα πρόστιμα
Επίκαιρα
Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς – Τι αλλάζει από φέτος
Επίκαιρα
Στην Αθήνα το Final Four της EuroLeague το 2026
Επίκαιρα
Απεργία ταξί: «Έμφραγμα» στο κέντρο της Αθήνας – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της πορείας