MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μαντώ: «Τηλεοπτικό show η Eurovision – Τώρα παίζουν περισσότερο ρόλο τα εφέ & η σκηνοθεσία» (vid)

Η γνωστή τραγουδίστρια, Μαντώ, βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Πρωίαν σε Είδον» και θυμήθηκε τη δική της συμμετοχή της στη Eurovision, ενώ μίλησε για τις διαφορές και την εξέλιξη του μουσικού διαγωνισμού στο σήμερα.

Monopoli Team

Μία ημέρα μετά την πραγματοποίηση του Α’ Ημιτελικού του 68ου διαγωνισμού της Eurovision στο Malmö της Σουηδίας, η Μαντώ βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής «Πρωίαν σε Είδον» και μίλησε για τη δική της εμπειρία το 2003. «Είναι απαιτητική η Eurovision. Εμείς τότε είχαμε και πολλά tours, περιοδείες δηλαδή σε άλλες χώρες για παρουσίαση του κομματιού. Τώρα δεν το κάνουν πια τόσο αυτό, είναι πιο ξεκούραστα τα πράγματα. Τώρα πια υπάρχουν τα social media και κινείται περισσότερο από εκεί το πράγμα», ανέφερε μιλώντας για την εξέλιξη του μουσικού διαγωνισμού στο σήμερα.

Ποιο ήταν το δικό της άγχος όταν βρέθηκε στη Λετονία το 2003, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι «Never let you go»; Η ίδια απάντησε: «Από τα πολλά ταξίδια είχα ‘αρπάξει’ μία ίωση τότε. Οι πολλές αλλαγές θερμοκρασίας στα tours επιβάρυναν πολύ τον λαιμό μου, κουράστηκα και όταν έφτασα στη Λετονία ήμουν με ίωση. Όταν τραγούδησα στη σκηνή της Eurovision ως εκ θαύματος άνοιξε ο λαιμός, αλλά όλη την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν με αντιβίωση». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEurovision 2024: Τα highlights του Α’ Ημιτελικού και τα φαβορί που επιβεβαιώθηκαν12.09.2018

Για το αν απήλαυσε την όλη εμπειρία της συμμετοχής της στον διαγωνισμό, η Μαντώ σχολίασε: «Είναι ένα τηλεοπτικό show η Eurovision. Είσαι στη σκηνή και κοιτάς τις κάμερες. Δεν έχεις την αίσθηση εκείνη την ώρα ότι τραγουδάς μπροστά σε δισεκατομμύρια κόσμου. Δεν το συνειδητοποιείς. Ο κόσμος κιόλας εκεί είναι μακριά σου, δεν βλέπεις, δεν ακούς τίποτα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιάννα Τερζή: «Στην Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση από άτομο της ομάδας μου» (vid)12.09.2018

«Ήταν δική μου επιλογή το φόρεμα που φόρεσα τότε. Δεν αισθάνθηκα εκτεθειμένη, απλά τότε δεν είχαμε τόσα εφέ όσα σήμερα, ήταν όλο πιο ‘απογυμνωμένο’. Κεντρικός άξονας ήταν το τραγούδι. Δεν ήταν τόσο τα εφέ, τα ωραία πλάνα και τα χορευτικά. Ήταν δηλαδή, αλλά όχι τόσο όσο είναι τώρα. Τώρα παίζουν περισσότερο ρόλο τα εφέ και η σκηνοθεσία», σχολίασε.

Περισσότερα από ShowBiz