MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
21
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γιάννα Τερζή: «Στην Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση από άτομο της ομάδας μου» (vid)

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή της στη Eurovision, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε την ψυχική κακοποίηση που δέχτηκε τότε από μέλος της ομάδας.

Monopoli Team

Για το όνειρο που είχε από παιδί να πάει στη Eurovision μίλησε η Γιάννα Τερζή, καθισμένη στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4». «Ήμουν φαν της Eurovision. Στηνόμασταν με την οικογένεια, θυμάμαι ήμουν 6,5 ετών, και είχα μεγάλη χαρά να δω τους καλλιτέχνες. Και σήμερα ακόμη, που νιώθω καλύτερα μετά τα όσα βίωσα με τη συμμετοχή μου, έχει επανέλθει αυτό το συναίσθημα της χαράς. Αισθάνομαι αυτόν τον ενθουσιασμό που αισθανόμουν όταν ήμουν παιδί». 

Για τη δική της τραυματική εμπειρία, για την οποία δεν είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά, η ίδια ανέφερε: «Τόσα χρόνια που με καλούσαν σε εκπομπές να μιλήσω για το πώς βίωσα την εμπειρία της Eurovision το trigger ήταν εκεί. Μιλούσα γύρω γύρω από το θέμα, έλεγα για το τι δεν πήγε καλά, ποιες ήταν οι ατυχίες. Τίποτα δεν έτυχε. Ήταν όλα από το χέρι αυτού του κακοποιητικού ατόμου».

«Εκείνο το βράδυ πάνω στη σκηνή ήμουν παγωμένη. Το έβλεπε αυτό ο κόσμος στο πρόσωπό μου. Μπόρεσα να χαρώ κάποιες στιγμές. Με τους συνθέτες του τραγουδιού που είναι μέχρι και σήμερα φίλοι μου, τα φωνητικά, τη μαμά μου, το μέικ απ, τα μαλλιά…», εξομολογήθηκε στη συνέχεια. «Πέθαινα μέσα μου πάνω στη σκηνή», είπε και ανέφερε πως ένιωθε φοβισμένη να αντιδράσει στην κακοποιητική συμπεριφορά. «Δεν ζήτησα βοήθεια. Αυτό το άτομο μου χαλούσε ό,τι έχτιζα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαρίνα Σάττι για “Ζάρι”: «Δεν ήθελα να ‘γυαλίσω’ τα πράγματα στο βίντεο κλιπ – Δεν είπα ποτέ τι είναι η Ελλάδα» (vid)12.09.2018

«Δεν φοβάμαι πια να μιλήσω. Αυτή η ιστορία έχει τελειώσει για εμένα. Φυσικά δεν μπορώ να κατονομάσω για ευνόητους λόγους αλλά αυτή η εξομολόγηση που κάνω σήμερα, δεν σας κρύβω πως είναι λίγο λυτρωτική για εμένα. Και είναι και η απάντησή μου σε όλους όσους λένε ότι η Γιάννα ποτέ δεν μας λέει τι συνέβη πραγματικά και πάντα το φέρνει γύρω γύρω. Ε, ορίστε σήμερα το έκανα πιο συγκεκριμένο». 

«Έχουν αλλάξει από το 2018 τα πράγματα, έχω αλλάξει εγώ», είπε στο τέλος, αποκαλύπτοντας πως το τραύμα παραμένει μέσα της. «Όλα είναι αθροιστικά στη ζωή μας, στην ψυχή μας και στο σώμα μας». 

Περισσότερα από ShowBiz