MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΥΓΕΙΑ

Θέλεις να αρχίσεις το τρέξιμο, αλλά αγχώνεσαι; 6 tips θα σε βοηθήσουν

Μία σκέψη σε χωρίζει από το να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να βγεις για τρέξιμο.

Unsplash
Monopoli Team

Το τρέξιμο αποτελεί ένα από τα καλύτερα είδη γυμναστικής, σύμφωνα με τους ειδικούς, καθώς γυμνάζει όλα τα σημεία του σώματός σου, ενώ, παράλληλα, ενισχύει την αντοχή σου και κάνει καλό στη λειτουργία της καρδιάς. Μπορεί να φαντάζει πολύ κουραστικό, ωστόσο όλα είναι θέμα προγραμματισμού και εξάσκησης. Δε χρειάζεται να τρέξεις 5 χιλιόμετρα εξαρχής, βήμα – βήμα, μέρα με τη μέρα θα καταφέρεις να φτάσεις στον στόχο σου.

Όσο δύσκολη κι αν σου φαίνεται η απόφαση να αρχίσεις το τρέξιμο, στην πραγματικότητα σε χωρίζει μόνο μία σκέψη από το να σηκωθείς από τον καναπέ σου, να φορέσεις τα αθλητικά σου και να κατευθυνθείς στο γειτονικό πάρκο, γήπεδο ή ακόμα και τετράγωνο. Κι όπως λέει και ο σοφός λαός, κάθε αρχή είναι δύσκολη, αλλά είναι και σημαντική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ ορισμός της ευεξίας και πώς θα την κατακτήσουμε12.09.2018

H Κέτλιν Γκρεκ Γκόντμαν, που ασχολείται επαγγελματικά με το τρέξιμο και έχει περάσει τέσσερις φορές στα προκριματικά των Ολυμπιακών αγώνων, μοιράστηκε τα έξι μυστικά της, που θα σε παρακινήσουν να δεις το τρέξιμο με άλλη ματιά και να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου. Πέρα από διαφορά στο σώμα σου, θα δεις διαφορά και στην ψυχολογία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Fitness
VIMA_WEB3b