MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γάζα: Σε νέα φάση ο πόλεμος μετά την απόσυρση του Ισραήλ από τα νότια

Σε νέα φάση εισέρχεται ο πόλεμος στη Γάζα, μετά την ανακοίνωση του Ισραήλ ότι αποσύρει κάποια από τα στρατεύματά του από τα νότια του θύλακα, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με τα επόμενα σχέδιά του.

Monopoli Team

Σε νέα φάση εισέρχεται ο πόλεμος στη Γάζα μετά την ανακοίνωση του Ισραήλ ότι αποσύρει κάποια από τα στρατεύματά του από τα νότια του θύλακα, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με τα επόμενα σχέδιά του καθώς ο πόλεμος μετράει ήδη έξι μήνες.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο προκειμένου να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός.

Οι συνομιλίες, με σκοπό επίσης να απελευθερωθούν όμηροι που κρατά το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς, σημείωσαν «σημαντικές προόδους», υποστήριξε σήμερα αιγυπτιακό μέσο ενημέρωσης, το προσκείμενο στην κυβέρνηση τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Καχέρα, επικαλούμενο πηγή του στις αιγυπτιακές υπηρεσίες πληροφοριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Αγώνας δρόμου» για επίτευξη συμφωνίας ανακωχής στη Γάζα – Στα πρόθυρα λιμού ο πληθυσμός12.09.2018

Χθες (7/4) ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ δήλωσε πως οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας του «προετοιμάζονται για να συνεχίζουν τις αποστολές τους (…) στη ζώνη της Ράφας», πάνω στα κλειστά σύνορα με την Αίγυπτο, όπου είναι στοιβαγμένοι —παγιδευμένοι— σχεδόν ενάμισι εκατομμύριο άνθρωποι, στην πλειονότητά τους άνθρωποι που εκτοπίστηκαν, πολλοί πάνω από μια φορά.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b