MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Μερικά χρήσιμα tips για να μη φοβάστε στο αεροπλάνο

Όσοι φοβούνται τα αεροπλάνα, τόσο που τους αποτρέπει από το να επιδιώξουν ένα ταξίδι και μόνο στην ιδέα πανικοβάλλονται, δε πρέπει να αισθάνονται μόνοι

Monopoli Team

Όσοι φοβούνται τα αεροπλάνα, τόσο που τους αποτρέπει από το να επιδιώξουν ένα ταξίδι με το μέσο αυτό και μόνο στην ιδέα πανικοβάλλονται, δε πρέπει να αισθάνονται μόνοι.

Το δίχως άλλο, ο φόβος για τα αεροπλάνα είναι αρκετά συνηθισμένος. Ανάλογα με το βαθμό της έντασης και τον τρόπο που εκδηλώνονται τα συμπτώματα μπορεί να αντιμετωπιστεί είτε ολοκληρωτικά, είτε κανείς να μάθει να ζει με αυτό χωρίς αυτό να του αφαιρεί τη χαρά του προορισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς το Boeing 727 της Ολυμπιακής προσγειώθηκε στη Βουλιαγμένης μέσω Κύπρου – Δείτε video12.09.2018

Σίγουρα στον καθένα θα έχει τύχει να κάνει κακές σκέψεις εν όψει κάποιου ταξιδιού με αεροπλάνο. Όλοι πιστεύουμε ότι όλες οι πιθανές αναποδιές θα συμβούν την ώρα που θα τύχει εμείς συγκεκριμένα να αιωρηθούμε πάνω από τα σύννεφα.

Η διαφορά έγκειται στο πώς αυτές οι σκέψεις εκδηλώνονται και σε τί βαθμό μας επηρεάζουν. Παρακάτω θα παρουσιάσουμε ορισμένους τρόπους που ελπίζουμε να σας βοηθήσουν να χαρείτε πολλά ταξίδια στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b