MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Shadow Wand: Η νέα σκιά ματιών σε μορφή stick από τη Mon Rêve μεταμορφώνει το μακιγιάζ των ματιών σου

Η Mon Rêve δημιούργησε το Shadow Wand, μια κρεμώδη σκιά ματιών σε μορφή stick. Το «μαγικό ραβδί» που έλειπε από το makeup routine σου.

Monopoli Team

Η Mon Rêve δημιούργησε το Shadow Wand, μια κρεμώδη σκιά ματιών σε μορφή stick. Το «μαγικό ραβδί» που έλειπε από το makeup routine σου και θα μεταμορφώσει το μακιγιάζ των ματιών σου στην πιο απολαυστική εμπειρία, σε προσκαλεί να το δοκιμάσεις και να το προσθέσεις στη συλλογή σου.

Σε αντίθεση με τις compact σκιές ματιών, το Shadow Wand είναι τόσο εύκολο στη χρήση, ακόμα και αν είσαι αρχάριος, κάνοντας έτσι το μακιγιάζ των ματιών παιχνιδάκι. Με κρεμώδη σύσταση που απλώνεται σαν χάδι και ενσωματωμένο πινέλο στη μια πλευρά του, σε βοηθάει να το απλώσεις, να αναμείξεις, να σβήσεις, αλλά και να χτίσεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς με μεγάλη άνεση. Και αφού στεγνώσει, σου εξασφαλίζει εντυπωσιακά σταθερό, ανθεκτικό στο νερό, χρώμα που διαρκεί για ώρες χωρίς να μεταφέρεται, να σπάει ή να ξεθωριάζει!

Η swipe-and-blend φιλοσοφία του καθιστά το Shadow Wand ιδανικό για να δημιουργείς το eye look που επιθυμείς, όπου και αν βρίσκεσαι, αλλά και να κάνεις γρήγορα touch-ups. Από ένα smokey eyes, all over eyeshadow color ή και highlighter στην εσωτερική γωνία των ματιών, κάνε mix & match και δημιούργησε χωρίς καμία προσπάθεια από τα πιο κλασικά μέχρι τα πιο δημιουργικά μακιγιάζ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑInfiny Cake Liner: Το νέο eyeliner Mon Rêve για εντυπωσιακά looks!12.09.2018

Ανακάλυψε τις 10 εξαιρετικής απόδοσης ματ και ιριδίζουσες crease-proof αποχρώσεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε μεμονωμένα ή συνδυαστικά για τα πιο ευφάνταστα looks!

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b