MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Infiny Cake Liner: Το νέο eyeliner Mon Rêve για εντυπωσιακά looks!

Η Mon Rêve δημιούργησε το νέο Infiny Cake Liner, ένα διπλό eyeliner σε compact μορφή που αλλάζει σύσταση μόλις έρθει σε επαφή με το νερό και είναι σχεδιασμένο για να αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο το βλέμμα.

Monopoli Team

Το Infiny Cake Liner είναι ουσιαστικά ένα water-activated eyeliner σε πεπιεσμένη μορφή πούδρας που μεταμορφώνεται κατά την επαφή του με το νερό γίνοντας κρεμώδες. Είτε θέλεις ένα πιο διακριτικό είτε ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, εξαρτάται από την αναλογία του νερού που θα προσθέσεις. Έτσι, μπορείς να το δουλέψεις πολύ εύκολα προτού στεγνώσει, δημιουργώντας ακριβώς το σχέδιο και την ένταση που επιθυμείς!

Με το κατάλληλο πινέλο, το Infiny Cake Liner είναι ιδανικό για επαγγελματίες ή και για αρχάριους αφού είναι πανεύκολο να δημιουργήσεις το eye look που φαντάζεσαι αλλά και να έχεις όσο χρόνο χρειάζεσαι για να το τελειοποιήσεις. Μόλις στεγνώσει, παραμένει σταθερό, διατηρώντας το χρώμα έντονο όλη μέρα, χωρίς να ξεθωριάζει ή να σπάει.

Πέντε διπλοί συνδυασμοί χρωμάτων με έντονη χρωστική και υψηλή απόδοση για να τους χρησιμοποιείς είτε μεμονωμένα είτε μεταξύ τους. Με το Infiny Cake Liner μπορείς να σχεδιάσεις ένα κλασικό cat eye, ένα graphic σχέδιο ή να δημιουργήσεις τις πιο τέλειες χρωματικές διαβαθμίσεις για τα πιο εντυπωσιακά eye looks!

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b