MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Έμιλυ Κολιανδρή για την «Ηλέκτρα»: «Δεν έχουν γίνει τεράστια βήματα από την εποχή που διαδραματίζεται η σειρά» (vid)

Η ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή, καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4», μίλησε μεταξύ άλλων για τη σειρά της ΕΡΤ, «Ηλέκτρα» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Φωτογραφία: Γιάννης Βαστάρδης
Monopoli Team

Τα πολύωρα απαιτητικά γυρίσματα για την «Ηλέκτρα»

«Έχει φανατικό κοινό η σειρά, που μάλιστα την παρακολουθεί μέσω του ERTFLIX. Δεν προσμετράται αυτό στις μετρήσεις για την τηλεθέαση, θα έπρεπε όμως», είπε η Έμιλυ Κολιανδρή για τη σειρά «Ηλέκτρα» στην ΕΡΤ, στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Δουλεύω 10 με 12 ώρες την ημέρα. Επειδή είμαι ο ομώνυμος ρόλος είμαι καθημερινά στα γυρίσματα. Δεν το έχω ξανά κάνει αυτό, να συμμετέχω σε καθημερινή σειρά. Αν δεν το ζήσεις δεν ξέρεις περί τίνος πρόκειται. Επίσης, χρειάζεσαι προετοιμασία και για την επόμενη ημέρα. Μετά από το 10ωρο γύρισμα δηλαδή, θέλεις κι ένα δίωρο διάβασμα για την επόμενη ημέρα», είπε και συνέχισε: «Είναι ένα σενάριο με λόγο πιο δύσκολο μιας και είναι σειρά εποχής, πραγματεύεται θέματα για την ελευθερία, τις αξίες, οι ήρωες έχουν μονολόγους… Θέλει διάβασμα. Είναι πολύ μεγάλος ο όγκος». 

Οι δεύτερες ευκαιρίες και η σύνδεση με το σήμερα

«Αυτό που με συγκινεί στη σειρά είναι το θέμα για τις δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή. Βλέπουμε μια γυναίκα που δεν είναι στην πρώτη νιότη και φέρνει τη ζωή της τούμπα κι ας ζει το ’70, μέσα στη χούντα, σ’ ένα νησί. Τα πράγματα τότε δεν ήταν αυτονόητα κι όμως μπόρεσε να το κάνει, και όχι αναίμακτα. Κι αυτό είναι που συνδέει τους ανθρώπους με αυτή τη σειρά», είπε στη συνέχεια.

«Δύσκολα κάνουν κάτι τέτοιο οι άνθρωποι, γιατί όλο αυτό έχει κόστος. Αν δεν έχεις παιδιά και υποχρεώσεις τότε ίσως είναι πιο εύκολο, αλλά όταν έχεις οικογένεια, ανατρέπεται ένα ολόκληρο σύστημα για να πεις εσύ τα αφήνω όλα και πάω να ζήσω ελεύθερα. Από την άλλη η οικογένεια και όλο αυτό που έχεις δημιουργήσει δεν θα έπρεπε να είναι τροχοπέδη όταν εσύ νιώθεις ότι πνίγεσαι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈμιλυ Κολιανδρή: «Μου είχαν προτείνει να κάνω τη ‘Μαρία την άσχημη’» (vid)12.09.2018

«Βλέπω μεγάλη σύνδεση από γυναίκες σήμερα με την ηρωίδα της σειράς. Δεν πιστεύω ότι έχουν γίνει τεράστια βήματα από την εποχή εκείνη. Αν πας σε μια επαρχία σήμερα, πιστεύω υπάρχουν πράγματα που κρύβονται κάτω από το χαλί, η πίστη στην Αγία Ελληνική οικογένεια… εγκλωβισμένες και καταπιεσμένες ζωές, ιστορίες που μπορείς να κάνεις δέκα σενάρια. Όταν γυναικοκτονίες συμβαίνουν συνεχώς σήμερα, λες δεν έχουμε κάνει τελικά και τεράστια βήματα», σημείωσε στο τέλος.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b