MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έμιλυ Κολιανδρή: «Μου είχαν προτείνει να κάνω τη ‘Μαρία την άσχημη’» (vid)

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην «Ελένη» για τη δημιουργική περίοδο που διανύει τώρα, τον σύζυγό της Χρήστο Λούλη, αλλά και τον ρόλο που δεν δέχτηκε κι έγινε επιτυχία.

Φωτογραφία: Γιάννης Βασταρδής
Monopoli Team

Η Έμιλυ Κολιανδρή, που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά της ΕΡΤ, «Ηλέκτρα» και στην παράσταση «Amalia melancholia, η βασίλισσα των φοινίκων» στο θέατρο Οδού Κυκλάδων, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις ενοχές της ως μαμά, την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Χρήστο Λούλη, τον ανταγωνισμό μεταξύ τους στις δουλειές του σπιτιού (και όχι στην επαγγελματική τους πορεία), αλλά και για τις ισορροπίες στο σπίτι με τα δυο τους παιδιά.

Υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός μεταξύ τους μιας και οι δύο βρίσκονται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο; H ίδια απάντησε θετικά σε αυτή την ερώτηση, ωστόσο εξήγησε: «Όχι αυτό που θα περίμενε κανείς, ζήλια, αλλά καμιά φορά είναι σαν να έχουμε την ανάγκη να πούμε στον άλλο ότι ‘εγώ δουλεύω και κουράζομαι πιο πολύ από σένα’. Δεν πιστεύω ότι σε ένα ζευγάρι μπορεί να υπάρξει τέτοιου είδους ανταγωνισμός τουλάχιστον για πολύ μεγάλο διάστημα».

«Η ζωή μου με τα παιδιά και τον Χρήστο (Λούλη) είναι μία ωραία περιπέτεια, ένα roller coaster συναισθημάτων, εμπειριών, με εντάσεις, αγάπη, θυμούς, διαφωνίες, θαυμασμό», ανέφερε μιλώντας για την οικογένειά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈμιλυ Κολιανδρή: Στο θέατρο νιώθω πλήρης, ακόμα και μέσα στην ανεπάρκεια μου12.09.2018

Ο πασίγνωστος τηλεοπτικός ρόλος που αρνήθηκε

Στη συνέχεια και μιλώντας για επαγγελματικές προτάσεις που της έγιναν αλλά απέρριψε και στη συνέχεια είδε να γίνονται μεγάλες επιτυχίες, η Έμιλυ Κολιανδρή αποκάλυψε πως ένας από τους ρόλους που της είχε προταθεί ήταν και ο ομώνυμος στη σειρά «Μαρία η Άσχημη». «Μου είχαν προτείνει να κάνω αυτή τη σειρά, τη ‘Μαρία την Άσχημη’, αλλά τότε δεν γινόταν, είχα θέατρο και δεν μπορούσα. Ευτυχώς, ούτε έχω μετανιώσει για πράγματα, ούτε έχω απωθημένα».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b