MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Δεν με αφορά πια να κάνω κάτι για να αρέσω» (vid)

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την «Προξενήτρα» στο Θέατρο Rex

Monopoli Team

Αυτή την περίοδο η Ευδοκία Ρουμελιώτη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Προξενήτρα», την κωμωδία του βραβευμένου με Πούλιτζερ Θόρτνον Ουάιλντερ, που ανεβαίνει στο Εθνικό Θέατρο – Rex «Σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη», σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου. Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε γι’ αυτή. «Το ωραίο σε αυτή την παράσταση είναι ότι βλέπεις από κάτω τον κόσμο μαζί με τα παιδιά του. Είναι ένα έργο που μπορούν να το δουν άνω των δέκα ετών παιδιά κι έτσι βλέπεις από κάτω οικογένειες. Εγώ είχα πολλά χρόνια να ζήσω κάτι τέτοιο. Ο δικός μου γιος θα με δει πρώτη φορά στο θέατρο», είπε χαρακτηριστικά.

Έχει κοινά με τον ρόλο της Αϊρίν στην παράσταση;

«Έχω πολλά κοινά με τον ρόλο μου. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος καταπιεσμένος στη ζωή μου. Δεν έκανα όλα όσα ήθελα να κάνω αλλά και από παιδί δεν ήθελα να στεναχωρώ τους δικούς μου με αποτέλεσμα να καταπιέζομαι η ίδια. Κι από τότε που γέννησα έχω μπει σ΄ένα πρόγραμμα. Σε καλούπια. Η Αϊρίν στην ‘Προξενήτρα’ είναι μια τύπισσα που ζει για τον κόσμο, για το φαίνεσθαι, κάνει ό,τι κάνει για να μην την κακολογήσουν. Και την πετυχαίνω στη φάση που αποφασίζει να τα γράψει όλα και να ζήσει τη ζωή της. Και είναι απολαυστικό αυτό», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζόυς Ευείδη: «Τα ζώα είναι το αδύνατο σημείο μου. Γι’ αυτό και θα πεθάνω στην ψάθα» (vid)12.09.2018

«Εγώ σαν Ευδοκία δεν έχω κάνει την επανάστασή μου ακόμη. Δεν έχω σπάσει το καλούπι του ‘καλού κοριτσιού’. Απλά πλέον δεν με ενδιαφέρει τόσο η γνώμη των άλλων. Έφτασα και 45 χρονών, δεν με αφορά πια να κάνω κάτι για να αρέσω», συνέχισε.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b