MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζόυς Ευείδη: «Τα ζώα είναι το αδύνατο σημείο μου. Γι’ αυτό και θα πεθάνω στην ψάθα» (vid)

Η Τζόυς Ευείδη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την αγένεια που την εκνευρίζει, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν γύριζαν το «Οξυγόνο», αλλά και τη σχέση της με τα ζώα που της στοιχίζει οικονομικά.

Monopoli Team

Για όσα την φέρνουν στα όριά της μίλησε, μεταξύ άλλων, η Τζόυς Ευείδη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Με εκνευρίζει η αγένεια. Περπατάς στον δρόμο και σου φωνάζει κάποιος ‘γεια σου ρε Ευείδη, γέρασες κι εσύ’. Πολλά τέτοια περιστατικά». 

«Μεγαλώνοντας ανακάλυψα πως είμαι πολύ μοναχικός άνθρωπος και δεν το ήξερα», μοιράστηκε, ενώ μιλώντας για τον έρωτα ανέφερε πως τον βρίσκει «πολύ κουραστικό και ψυχοφθόρο».

«Με πολλή μεγάλη έπαρση θα πω πως δεν έχω ντραπεί ποτέ για τίποτα», είπε ενώ αποκάλυψε πως στις παραμονές πρεμιέρας στο θέατρο δεν αποχωρίζεται τις βέρες των γονιών της. «Είναι γενικά το γούρι μου στη ζωή». 

Η σχέση με τη μνήμη, το Ρετιρέ και το Οξυγόνο

«Τα πάω καλά με τη μνήμη. Ο μεγαλύτερος μου τρόμος είναι να ξεχάσω τα λόγια μου. Δεν το έχω πάθει αλλά ζω με τον τρόμο μη το πάθω. Βλέπω εφιάλτες ότι τα ξεχνάω», είπε για τη σχέση της με τη μνήμη.

«Όταν έπαιζα στο ‘Ρετιρέ’ έπαθα την πρώτη νεύρωση στομάχου. Ο Δαλιανίδης ήθελε να λέμε τα λόγια μας όπως τα έγραψε. Άφηνε σε εμένα και στην Έλντα (Πανοπούλου) μια σχετική ελευθερία για να πούμε καμιά ‘εξυπνακιά’ της νεολαίας. Ξυπνούσα τότε το πρωί, έπινα καφέ, έκανα εμετό και έφευγα για γύρισμα». 

«Πέρασα πολύ δύσκολα στο ‘Οξυγόνο’. Όταν κάνεις κάτι τόσο δραματικό, το κουβαλάς μέσα σου το βάρος», ενώ μοιράστηκε πως η σκηνή που την χτυπάει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης χρειάστηκε 12 ώρες για να γυριστεί. «Επέστρεψα στο σπίτι μου μπλαβί». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒασίλης Παπακωνσταντίνου: «Η Ελένη Ράντου είναι η πιο αυστηρή κριτής μου» (vid)12.09.2018

Η σχέση της με τα ζώα

«Όταν έχεις πολλά ζώα στο σπίτι, δεν σε παίρνει να έχεις πολλούς ψυχαναγκασμούς», ανέφερε επίσης, ενώ αποκάλυψε πως έχει τέσσερις γάτες και δύο σκύλους, και ταΐζει και τα αδέσποτα της γειτονιάς. «Παιδιόθεν αγαπώ τα ζώα κι αυτό είναι το αδύνατο σημείο μου κι αυτό είναι μείον μου. Γι’ αυτό και θα πεθάνω στην ψάθα. Έχω μείνει πολλές φορές άφραγκη λόγω ζώων». 

«Ο κόσμος πρέπει να υιοθετεί αδέσποτα και όχι ν’ αγοράζει. Είμαστε άθλιος λαός», κατέληξε.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b