MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Δημήτρης Κίτσος: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία πριν 3,5 χρόνια – Στα 2 χρόνια είδα την πρώτη αλλαγή» (vid)

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» για την καταγωγή του, τα ταξίδια που αγαπά αλλά και την ψυχοθεραπεία που κάνει.

Monopoli Team

Τα ταξίδια

«Προσπαθώ να ταξιδεύω. Τα Χριστούγεννα πήγα σ’ ένα πολύ ωραίο μέρος στην Ελλάδα με το αυτοκινούμενο, αλλά δεν θα αποκαλύψω το πού. Ήταν κάπου στα βουνά, στην Πίνδο πάνω», είπε ο ηθοποιός Δημήτρης Κίτσος, ενώ αποκάλυψε πως η καταγωγή του είναι από το Νησάκι των Ιωαννίνων. «Είμαι νησιώτης βουνίσιος», είπε αστειευόμενος.

«Τα ταξίδια είναι το σημαντικότερο πράγμα για εμένα. Αλλά και τα εσωτερικά ταξίδια. Γιατί μπορεί να κάνεις εξωτερικά ταξίδια αλλά να μην αλλάζει τίποτα μέσα σου», σημείωσε.

«Πιστεύω ότι είμαι τυχερός. Έχω την υγεία μου, έχω ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπώ, έχω την οικογένειά μου, είναι όλοι καλά στην υγεία τους, δεν έχω περάσει κάποια τραγικά δύσκολη κατάσταση στη ζωή μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒασίλης Παπακωνσταντίνου: «Η Ελένη Ράντου είναι η πιο αυστηρή κριτής μου» (vid)12.09.2018

Η ψυχοθεραπεία

«Καμιά φορά με πιάνουν οι μιζέριες μου. Υπάρχουν ακόμη αρκετά τραύματα μέσα μου τα οποία εύκολα θα πονέσουν με κάποιες μικρο-αφορμές. Οπότε αυτό είναι αρκετό για να με καταβάλει για κάποιες ώρες. Τελευταία, λόγω της ψυχοθεραπείας, μειώνεται αυτός ο χρόνος. Οπότε επιστρέφω πιο άμεσα σε μια ισορροπία». 

«Κάνω ψυχοθεραπεία εδώ και 3,5 χρόνια. Την πρώτη αλλαγή την είδα στα 2 χρόνια. Δεν ξεκίνησα με συγκεκριμένη αφορμή. Θεωρούσα τον εαυτό μου ανοιχτόμυαλο και θεωρώ σωστό να πηγαίνεις. Πήγα σε μια φάση που ήμουν λίγο περίεργα και δεν το άφησα, είπα τώρα θα επιμείνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b