MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Η Ελένη Ράντου είναι η πιο αυστηρή κριτής μου» (vid)

Για τα φτωχικά αλλά ευτυχισμένα παιδικά του χρόνια και τη γυναίκα της ζωής του, Ελένη Ράντου, μίλησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, στην εκπομπή «Στιγμές» στο κανάλι One.

Monopoli Team

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Για τα φτωχικά αλλά ευτυχισμένα παιδικά του χρόνια, τα πρόβατα που χάρισαν πριν μετακομίσουν στην Αθήνα οικογενειακώς, αλλά και τη γυναίκα της ζωής του, Ελένη Ράντου, μίλησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, στον Μάνο Νιφλή και στην εκπομπή «Στιγμές» στο κανάλι One.

«Η ζωή μου ως παιδί ήταν πολύ φτωχική, αλλά πολύ ευτυχισμένη. Στο σπίτι τραγουδούσαμε όλοι μαζί κάθε Κυριακή γιατί είχαμε να φάμε. Από τη χαρά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

«Ο μπαμπάς μου δούλευε οικοδομή. Όταν πήρε την απόφαση να έρθουμε όλοι στην Αθήνα, χαρίσαμε τις κοτούλες μας, τα προβατάκια μας… Θυμάμαι μέναμε στο σπίτι του κηπουρού μιας βίλας, έξι άτομα σ’ ένα μικρό δωμάτιο», συνέχισε περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές της οικογένειάς του στην πρωτεύουσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιώργος Νταλάρας: «Καλλιεργούμε στη ζωή το μηδέν και το τίποτα. Γλιστράμε στην παρακμή» (vid)12.09.2018

Η γνωριμία με την Ελένη Ράντου

«Εγώ την Ελένη την είχα δει σε μια εκπομπή και μου είχε κάνει εντύπωση. Εγώ για να ερωτευτώ κάτι, πρέπει να το θαυμάζω».

«Συχνάζαμε τότε και οι δύο σ’ ένα μπαρ. Εγώ την κοίταζα. Τελικά κάποια στιγμή μιλήσαμε. Την πολιορκούσα αλλά δεν έπεφτε. Τελικά έπεσε», αστειεύτηκε στη συνέχεια.

«Για την Ελένη δεν έχει σημασία ότι είμαι γνωστός καλλιτέχνης. Ακόμη μου κάνει την πιο αυστηρή κριτική», είπε στο τέλος.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b