MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γιώργος Νταλάρας: «Καλλιεργούμε στη ζωή το μηδέν και το τίποτα. Γλιστράμε στην παρακμή» (vid)

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Νταλάρας στη Δώρα Αναγνωστοπούλου και την εκπομπή «MEGA Stories».

Monopoli Team

Ο Γιώργος Νταλάρας βρέθηκε καλεσμένος της Δώρας Αναγνωστοπούλου στην εκπομπή «MEGA Stories». Στην ερώτηση αν αισθάνεται διάσημος ο ίδιος απάντησε: «Όχι, τη μισώ αυτή τη διασημότητα, δεν τη θέλω. Αν με ρωτήσεις ποιος θέλω να είμαι θα σου πω ο Γιώργος, ο Νταλάρας μου είναι αδιάφορος».

«Εγώ ξέρω πολλούς διάσημους της ψυχής μου. Πριν από επτά χρόνια ήμουν στον δρόμο και ακούω κάποια στιγμή κόρνες, φωνές. Εγώ ψάχνω να δω τι συμβαίνει και γιατί φωνάζουν. Πλησιάζω και βλέπω ένα νεαρό παιδί 20 χρονών που είχε πάρει στα χέρια του ένα σκυλάκι μέσα από τη λεωφόρο και που αν περνούσε από την άλλη πλευρά θα το σκότωναν. Λυπήθηκα πάρα πολύ που δεν ήμουν εγώ αυτός. Έκανε αυτό το πράγμα και οι άλλοι οι κάφροι του φώναζαν να φύγει από τη μέση. Αυτοί δεν είναι άνθρωποι και είμαστε γεμάτοι από τέτοιους». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛάκης Λαζόπουλος: «Ο κόσμος δεν γελάει πλέον κι αυτό ξεκίνησε με τη μάσκα» (vid)12.09.2018

Και συνέχισε λέγοντας: «Καλλιεργούμε στη ζωή μας το μηδέν και το τίποτα. Γλιστράμε στην παρακμή και την ώρα που γλιστράμε σε αυτό το λάδι είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και οι γύρω μας χειροκροτούν. Αξίζουμε κάτι καλύτερο σαν τόπος, σαν γλώσσα, σαν ιστορία και για τους ανθρώπους που έχουν θυσιαστεί γι’ αυτά». 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b