MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Επιστρέφουν στα μπλόκα τα τρακτέρ μετά την ολονυχτία στα Σύνταγμα – Αύριο κρίνεται το μέλλον των κινητοποιήσεων

Περισσότεροι από 10.000 αγρότες, μελισσοκόμοι και κτηνοτρόφοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο που έγινε στο Σύνταγμα – Αύριο δίνουν το επόμενο ραντεβού στα μπλόκα, όπου θα αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Monopoli Team

Τον δρόμο της επιστροφής τμηματικά από τις 11.00 το πρωί παίρνουν σήμερα οι αγρότες, με τα 120 περίπου τρακτέρ που είχαν κατακλύσει το Σύνταγμα, πραγματοποιώντας ολονυχτία στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας.

Αύριο Πέμπτη (22/2) δίνουν το επόμενο ραντεβού στα μπλόκα, όπου όπου θα εκτιμήσουν τα αποτελέσματα του συλλαλητηρίου και στη συνέχεια θα ληφθούν οι αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι αγρότες στην Αθήνα: Τα μέτρα κυκλοφορίας για την κάθοδο των τρακτέρ – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν12.09.2018

Χθες (20/2) περισσότεροι από 10.000 αγρότες, μελισσοκόμοι και κτηνοτρόφοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο που έγινε χθες στο Σύνταγμα. Άλλωστε, και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε νωρίτερα ξεκαθαρίσει ότι η κυβέρνηση έχει εξαντλήσει τα δημοσιονομικά περιθώρια για να δώσει κάτι επιπλέον, χαρακτήρισε το χθεσινό συλλαλητήριο, μέσο πίεσης που θα χρησιμοποιήσει προς τις Βρυξέλλες.

Ζήτησαν από τους αρμόδιους τη θεσμοθέτηση του αγροτικού πετρελαίου στην αντλία, τονίζοντας ότι η επιστροφή του Ε.Φ.Κ. που έχει ανακοινωθεί δεν αρκεί μιας και η τιμή του λίτρου έχει αυξηθεί σημαντικά, συμπαρασύροντας το κόστος παραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b