MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κώστας Τουρνάς: «Είμαι θετικός να πάρει ένα τραγούδι μου τραπ μορφή εφόσον την εγκρίνω» (vid)

Ο Κώστας Τουρνάς μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τους τράπερς, τους λαϊκούς τραγουδιστές και την τηλεόραση “fast food” του σήμερα.

Monopoli Team

«Ένα καλό τραγούδι είναι ένα καλό τραγούδι, πάντα, ανεξαρτήτως σε ποιο είδος κατατάσσεται», είπε ο Κώστας Τουρνάς στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», πηγαίνοντας το μυαλό του πίσω στον χρόνο και στην εποχή που έγραφε τραγούδια για λαϊκές τραγουδίστριες χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο. «Τώρα που τα κοιτάω από μακριά είναι αστεία όλα αυτά». 

Θα έδινε σε τράπερ κάποιο από τα τραγούδια του;

«Θα μάθω πρώτα τι θέλει να κάνει, θα μου δώσει δηλαδή ένα δείγμα για το τι πρόκειται να κάνει, ακούω και το τελικό του και λέω το ok ή όχι», είπε για το ενδεχόμενο να του ζητούσε κάποιος νεαρός τράπερ σήμερα ένα από τα τραγούδια του, ενώ δεν παρέλειψε να πει τη γνώμη του γι’ αυτό το είδος μουσικής. «Εγώ αγαπώ τη μουσική οπότε καταλαβαίνεις πως αυτός ο μιλητός, έμμετρος λόγος της τραπ είναι για εμένα μια μορφή μουσικής – όπως και η ποίηση έχει μια μουσικότητα θες, δεν θες – αλλά δεν είναι κάτι που αγαπώ εγώ και θα το χρησιμοποιούσα ως εκφραστικό μέσο». «Είναι απόλυτα δικαιολογημένος για εμένα ο θυμός που έχει γεννήσει αυτή τη μουσική». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιώτα Νέγκα: «Ό,τι είναι αληθινό και καθαρό με αγγίζει, είτε το λέει ο Λεξ είτε η Θεοδωρίδου» (vid)12.09.2018

Ποιον λαϊκό τραγουδιστή του σήμερα βρίσκει εξαιρετικό;

«Ο Οικονομόπουλος είναι για εμένα απίστευτος. Είναι εξαιρετικός στην ικανότητά του», είπε. «Και ο Ρέμος έχει επίσης μια εξαιρετική ικανότητα. Δεν ξέρω τι θα ακούμε σε 20 χρόνια».

Και συνέχισε μιλώντας για το γεγονός πως ο ίδιος δεν έγραφε ποτέ ερωτικούς στίχους. «Δεν τρελαίνομαι για ερωτικούς στίχους και καψούρα. Δεν με θες, τέλος. Δεν έχει άλλη κουβέντα μετά. Δεν με αφορά καθόλου αυτό».

Θα συμμετείχε ως μέλος κριτικής επιτροπής σε μουσικό talent show;

«Η σημερινή τηλεόραση έτσι όπως τη βλέπω εγώ έχει τα χαρακτηριστικά του ‘fast food’. Δεν έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα συνεισφέρουν το κάτι παραπάνω. Ένα ‘μαγείρεμα’, δηλαδή, πιο φροντισμένο».

«Μπορεί και να πήγαινα σε talent show αν ήμουν σήμερα 20. Εξαρτάται από τα αδιέξοδα και την απόγνωση που θα είχα βρεθεί. Εξαρτάται και από το ποιος είσαι και πού θέλεις να πας», είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b