MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γιώτα Νέγκα: «Ό,τι είναι αληθινό και καθαρό με αγγίζει, είτε το λέει ο Λεξ είτε η Θεοδωρίδου» (vid)

Λίγο πριν την απολαύσουμε επί σκηνής να ερμηνεύει, μαζί με τη Μαρία Φαραντούρη, τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου στις 30 Ιανουαρίου στο Θέατρο Παλλάς, η Γιώτα Νέγκα μίλησε για όλα στην εκπομπή Fay’s Time.

Photo Credits: Παναγιώτης Μάλλιαρης
Monopoli Team

«Εμένα με συγκινεί πάρα πολύ εκείνος ο καλλιτέχνης που είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι αυτό που λέει είναι η αλήθεια του. Ό,τι είναι αληθινό και καθαρό, είτε το λέει ο Λεξ είτε η Θεοδωρίδου, είτε η Μαρία Παπαγεωργίου, είτε η Μάρθα Φριτζήλα, με αγγίζει και με συγκινεί», είπε η Γιώτα Νέγκα ενώ μοιράστηκε πως ονειρεύεται πολλές συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες. «Η μία συνεργασία που ονειρευόμουν γίνεται τώρα πραγματικότητα, αλλά έχω κι άλλες», ανέφερε εννοώντας τη Μαρία Φαραντούρη με την οποία θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Παλλάς στις 30 Ιανουαρίου.

«Γνωρίζουμε όλοι τον ζωντανό θρύλο Μαρία Φαραντούρη, για την τεράστια προσφορά της στον πολιτισμό με ήθος. Αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε όλοι. Έτσι κι εγώ περίμενα να δω μια σιδηρά κυρία, σοβαρή και μετρημένη, και μπήκα τελικά σε ένα σπίτι γεμάτο ζεστασιά, σε μια αγκαλιά απίστευτη. Είδα μια γυναίκα με τόσο χιούμορ και τόση γενναιοδωρία που πλέον είναι η Μαρία μου. Κι αισθάνομαι πολύ τυχερή γιατί πέρα από μια πολύ σπουδαία συνεργασία που με τιμά, απέκτησα και μια φίλη», συνέχισε.

«Είμαι τραγουδίστρια, απλά. Παίρνω στο στόμα μου λόγο και προσπαθώ να τον μεταφέρω στους ακροατές μου, μαζί με συναισθήματα, με εικόνες. Δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία το είδος. Αν και ο πυρήνας μου είναι λαϊκός, έχω έναν λαϊκό τρόπο, αλλά αν ο λόγος είναι δυνατός μεταφέρεται όποια απόχρωση και αν έχει». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMαρία Φαραντούρη και Γιώτα Νέγκα ερμηνεύουν “τραγούδια της μεγάλης οθόνης” στο Παλλάς12.09.2018

«Το ξεκίνημά μου προέκυψε από μια ανάγκη για επικοινωνία. Να επικοινωνήσω αυτό που με καίει, το οποίο τελικά διαπίστωσα πως αφορούσε κι άλλους ανθρώπους», είπε για την πορεία της στο τραγούδι. «Δεν καίγομαι να φτάσω κάπου. Κάθε σταθμός μου δίνει χαρά. Τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ». 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b