MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Στέλιος Μάινας: «Το αν είμαι καλός ηθοποιός θα κριθεί μετά θάνατον» (vid)

Ο Στέλιος Μάινας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τον «Σασμό», ενώ αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, γιατί δεν θέλει να βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση.

Monopoli Team

«Δεν μου αρέσει ποτέ να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Παρακολουθώ εννοείται τον ‘Σασμό’ για να βλέπω τις εξελίξεις, αλλά κάθε φορά που παίζω εγώ πηγαίνω στην κουζίνα να βάλω καφέ, τσάι ή να φάω. Αποφεύγω να παρακολουθώ τις δικές μου σκηνές», ανέφερε ο ηθοποιός.

Σχετικά με το γεγονός ότι πολλοί τον θεωρούν ως έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς στην Ελλάδα, ο ίδιος σχολίασε: «Η αποτίμηση των πραγμάτων γίνεται μετά θάνατον». 

Για τον Σασμό και τον ρόλο του Παύλου Βρουλάκη

«Ο Παύλος στον Σασμό ήρθε ως εκδικητής από την πλευρά της οικογένειας των Βρουλάκηδων. Στην πορεία μεταλλάσσεται. Είναι υπέρ του σασμού κι έχει την φιλοδοξία αυτός να κάνει τον σασμό».

«Όταν μου πρότειναν να μπω στη σειρά τη δεύτερη σεζόν στην αρχή αρνήθηκα γιατί είχα κλείσει ήδη θέατρο. Μπαίνοντας όμως μετά στον Σασμό ένιωσα πως μπήκα σπίτι μου. Με αγκάλιασαν με τέτοια αγάπη που μου έφυγε το ψυχολογικό βάρος της κούρασης», συμπλήρωσε, ενώ ανέφερε πως έχει πάθει πολλές φορές υπερκόπωση στην πορεία του ως ηθοποιός. «Πριν κάποια χρόνια έφευγα από γύρισμα και έλεγα πώς θα φτάσω σπίτι μου;».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως πριν από πολλά χρόνια έκοψε το τσιγάρο και πως πήρε την απόφαση να το κάνει καθώς έβλεπε να του κάνει κακό στη δουλειά του. «Κάπνιζα μανιωδώς και απερίσκεπτα για πολλά χρόνια». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔημήτρης Καπουράνης: «Εδώ είμαστε Αλβανοί και στην Αλβανία είμαστε Έλληνες» (vid)12.09.2018

Στη συνέχεια, απαντώντας στην ερώτηση για το αν έχει βιώσει ποτέ οικονομικές δυσκολίες στη ζωή του, ο ηθοποιός είπε: «Η δουλειά του ηθοποιού είναι συνυφασμένη με τις οικονομικές δυσκολίες. Ένας ηθοποιός ψάχνει για δουλειά τρεις φορές τον χρόνο. Αν δεν γίνει αυτό το πράγμα δεύτερη φύση σου, δεν μπορείς να το αντέξεις. Κρινόμαστε συνεχώς». 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b