MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Η στρατιωτική μέθοδος που θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς σε δύο λεπτά

Αυτή η αποδεδειγμένη από τον στρατό τεχνική, που τώρα κερδίζει έδαφος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζει τη σημασία της χαλάρωσης και της ψυχικής ηρεμίας.

Photo by Quin Stevenson on Unsplash
Photo by Quin Stevenson on Unsplash
Monopoli Team

Πιάνετε τον εαυτό σας να στριφογυρίζει στο κρεβάτι, πασχίζοντας να πέσει σε έναν ήρεμο ύπνο; Αν ναι, δεν είστε οι μόνοι. Μπορείτε να δοκιμάσετε τη «στρατιωτική» μέθοδο ύπνου, που υπόσχεται να σας στείλει στη χώρα των ονείρων μέσα σε μόλις δύο λεπτά. Ο γυμναστής Justin Agustin υποστηρίζει ένα εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχίας 96%, καθιστώντας την μια δελεαστική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο βοήθημα ύπνου.

Ο Agustin μοιράστηκε πρόσφατα αυτή τη συμβουλή στο TikTok, χαρακτηρίζοντάς την ως «τεχνική για να αποκοιμηθείτε σε δύο λεπτά». Αν και η πρόταση μπορεί να φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, αξίζει να της δώσετε μια ευκαιρία, λαμβάνοντας υπόψη την αναφερόμενη αποτελεσματικότητά της. Ο Agustin προειδοποιεί ότι η συνεπής εξάσκηση για περίπου έξι μήνες μπορεί να είναι απαραίτητη για να δείτε τα πλήρη οφέλη. Αλλά για όσους παλεύουν με τον ύπνο, οι πιθανές ανταμοιβές αντισταθμίζουν την προσπάθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαρκίνος του πνεύμονα: Ερωτήσεις και απαντήσεις για τη θεραπεία και την έγκαιρη διάγνωση12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο gazzeta.gr

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b