MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΙPS

Tο εκπληκτικό συστατικό που πρέπει να προσθέσεις στον καφέ σου για καλύτερη υγεία του εγκεφάλου

Tο συστατικό που μπορεί να κάνει θαύματα για την υγεία σας.

Monopoli Team

Όταν σκέφτεστε τα συστατικά του καφέ, πιθανότατα σας έρχονται στο μυαλό πράγματα όπως ζάχαρη, κρέμα γάλακτος, γάλα, ίσως ακόμη και μέλι ή γλυκά σιρόπια. Δυστυχώς, όμως πολλές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία σας. Αλλά ένα πράγμα που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει είναι τα μανιτάρια. Ναι, καλά διαβάσατε: μανιτάρια. Όπως αποδεικνύεται, τα λειτουργικά μανιτάρια όπως το Lion’s Mane μπορούν να κάνουν θαύματα για την υγεία σας, ειδικά όταν πρόκειται για τον εγκέφαλό σας.

Tο Lion’s Mane είναι ένα μοναδικό λειτουργικό μανιτάρι γνωστό για τις δυνατότητές του να ενισχύει την υγεία του εγκεφάλου. Και σύμφωνα με τη Rachael Miller, διατροφολόγο, βοτανολόγο και ιδρυτή του Zhi Herbals, θα μπορούσε να είναι το μυστικό όπλο που χρειάζεται ο πρωινός καφές για μια επιπλέον ώθηση. Μάθετε περισσότερα για αυτήν την εκπληκτική υπερτροφή παρακάτω.

Σύμφωνα με τη Miller, το κλειδί για την ικανότητα τόνωσης του εγκεφάλου του Lion’s Mane βρίσκεται στην ικανότητά του να διεγείρει τη νευρική ανάπτυξη. Αυτό υποστηρίζεται από έρευνα που έχει δείξει αξιοσημείωτες αυξήσεις, έως και 20%, στην ανάπτυξη των νευριτών, των νευρικών κυττάρων στον εγκέφαλο ως αποτέλεσμα της κατανάλωσης των μανιταριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCoffee lovers alert: Είναι ο καφές υγιεινός ή καλύτερα να τον κόψουμε;12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b