MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Η δουλειά μας είναι γεμάτη ματαιώσεις» (vid)

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων για το ξεκίνημά της ως ηθοποιός αλλά και για τη σειρά «Είμαι η Τζο» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Monopoli Team

«Μετά τη δραματική σχολή δεν ήξερα πώς να ξεκινήσω. Έλιωσα τις σόλες μου να μοιράζω βιογραφικά, να πηγαίνω σε κάστινγκς. Η δουλειά μας είναι γεμάτη ματαιώσεις», σχολίασε η η ηθοποιός για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

«Στην αρχή το θεωρείς κάπως δεδομένο το ‘όχι’ στις δουλειές. Δεν είσαι ποτέ σίγουρος στην αρχή», συνέχισε. «Πάρα πολλές απογοητεύσεις ένιωθα στην αρχή. Αλλά ήταν τόσο μεγάλη η ανάγκη, το ισχυρό μου ‘θέλω’ να κάνω αυτό το επάγγελμα, που με έκαναν να παραβλέπω κάθε δυσκολία στην αρχή. Είχε κλονιστεί πολλές φορές η πίστη μου, φυσικά, αλλά ήξερα ότι δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Δεν έκανα ποτέ καμία άλλη δουλειά». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίμαι η Τζο: Βρεθήκαμε στην Avant Premiere της νέας κωμωδίας του ANT1+: 5 πράγματα που ξεχωρίσαμε12.09.2018

Για την κωμική σειρά «Είμαι η Τζο» του ΑΝΤ1+

Για την κωμική σειρά «Είμαι η Τζο» που έκανε πρεμιέρα το περασμένο καλοκαίρι στο ΑΝΤ1+ και στην οποία η ίδια πρωταγωνιστεί, είπε: «Ήταν πολύ σημαντική δουλειά για εμένα. Ήθελα εδώ και 10 χρόνια να το κάνω. Ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό που παρατηρούσα γύρω μου. Με άλλαξε αυτή η σειρά, είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ περήφανη. Δεν είναι αυτοβιογραφική. Πολλές γυναίκες μου στέλνουν στα social media για να μου πουν γι’ αυτή τη σειρά». 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b