MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ανδρέας Γεωργίου: «Θέλαμε να μάθει ο κόσμος τι σημαίνει ‘Famagusta’» (vid)

Ο Ανδρέας Γεωργίου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος για τη νέα σειρά “Famagusta”, για τις προκλήσεις και τις επιτυχίες τόσο στην καριέρα όσο και στην προσωπική του ζωή.

Monopoli Team

«Ο σκοπός μας με το Famagusta δεν ήταν να πουλήσουμε. Σκοπός ήταν να κάνουμε κάτι που να έχει σχέση με την πατρίδα μας, μετά από τόσα χρόνια. Θέλαμε να το κάνουμε με τον Κούλλη (Νικολάου) και τη Βάνα (Δημητρίου) χρόνια πριν, απλά τώρα ήρθε και κούμπωσε με τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Αυτό που θέλαμε είναι να παρακινηθεί ο κόσμος να ψάξει τι σημαίνει Αμμόχωστος, τι σημαίνει Famagusta. Και νομίζω ότι αυτό το πετύχαμε 100%», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου για τη νέα του σειρά “Famagusta” που προβάλλεται στο MEGA.

«Πήρα πολλά μηνύματα από παιδιά οικογενειών που έφυγαν με τον πόλεμο. Από παιδιά που έχουν ακούσει ιστορίες από τη γιαγιά τους και τον παππού τους που μπορεί να μη ζουν σήμερα, αλλά κάπως τους ένιωσαν πιο κοντά τους όταν είδαν το επεισόδιο. Όταν έπαιρνα τέτοια μηνύματα ένιωθα να βουρκώνω», συνέχισε.

«Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα, δύσκολες οι συνθήκες. Το πρώτο επεισόδιο γυρίστηκε καλοκαίρι με καύσωνα και πολλή δυσκολία. Είναι μια σειρά που κάνουμε με πολύ μεράκι και σίγουρα δεν είναι μια σειρά που θα μας κάνει πλούσιους. Θα μάς κάνει πλούσιους με άλλο τρόπο». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧρήστος Λούλης για Famagusta: «Κάθε φορά με συγκλονίζουν αυτές οι ιστορίες – Υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν ζήσει αυτά»12.09.2018

«Αν δεν υπήρχε η αμφισβήτηση μερικών για εμένα, δεν θα υπήρχε το κίνητρο. Χαίρομαι που υπάρχει εξέλιξη αλλά δεν σταματάει σε μία τηλεοπτική επιτυχία». 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b