MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Χρήστος Λούλης για Famagusta: «Κάθε φορά με συγκλονίζουν αυτές οι ιστορίες – Υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν ζήσει αυτά»

«Η μητέρα μου είναι Ελληνίδα του Λονδίνου» ανέφερε για τον ρόλο του ο Χρήστος Λούλης.

Monopoli Team

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε μερικά spoiler για την επιτυχημένη σειρά του Mega, Famagusta.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι: «Σε κάθε επεισόδιο έχουμε και μια καινούργια ιστορία που αφηγείται κάποιος. Σπουδαίοι Κύπριοι ηθοποιοί μιλάνε και παίζουν guest για ένα επεισόδιο και λένε αυτές τις ιστορίες. Κάθε φορά με συγκλονίζουν αυτές οι ιστορίες γιατί μόνο στη σκέψη ότι είναι αληθινές, ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν ζήσει αυτά, σηκώνεις τα χέρια ψηλά.

Aπό εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία, άλλες ιστορίες, που δεν πάει το μυαλό σου καν. Δεν είναι απλά ιστορίες με στρατιώτες που έρχονται και χαλάνε απλά τα σπίτια ή αιχμαλωτίζουν ή σκοτώνουν. Είναι ιστορίες με βιασμούς, με φυλακίσεις, με περιπλανήσεις ανθρώπων αιχμαλώτων στις φυλακές της Τουρκίας. Είναι ό,τι μπορεί να φανταστεί το μυαλό μας, έχει συμβεί στους ανθρώπους και συμβαίνει κάθε μέρα στους ανθρώπους που ζουν έναν πόλεμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFamagusta: Η αληθινή ιστορία της Χαρίτας Μάντολες, της γυναίκας-σύμβολο της τραγωδίας στην Κύπρο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b