MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

To ταξίδι της Τέιλορ Σουίφτ για να προλάβει το Super Bowl: Τόκιο – Λας Βέγκας σε μια μέρα

Ο τελικός του Super Bowl πλησιάζει, ωστόσο ένα από τα θέματα που απασχολεί τα παγκόσμια ΜΜΕ είναι αν θα καταφέρει τελικά η Τέιλορ Σουίφτ να βρεθεί στις εξέδρες.

Monopoli Team

Στις 11 Φεβρουαρίου το Allegiant Stadium του Λας Βέγκας θα φωτιστεί και θα υποδεχθεί τους Κάνσας Σίτι Τσιφς και τους Σαν Φρανσίσκο 49ερς στον μεγάλο τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Το Super Bowl φέτος θα έχει, βέβαια, και ένα έξτρα ενδιαφέρον μιας και η σχέση του Τράβις Κέλσι, παίκτη των Τσιφς, και της ποπ σταρ, Τέιλορ Σουίφτ έχει δώσει άλλη αίγλη στον σπουδαίο αγώνα.

Η Αμερικανή τραγουδίστρια δεν χάνει αγώνα του συντρόφου της στο NFL, όμως, υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα σχετικά με το φετινό Super Bowl. Βλέπεις, η παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο Eras Tour την αναγκάζει να βρίσκεται στην Ιαπωνία μία ημέρα πριν τον αγώνα για μια συναυλία στην Tokyo Dome.

Η συναυλία της Σουίφτ είναι προγραμματισμένη για τις 18.00 τοπική ώρα και θα έχει διάρκεια τέσσερις ώρες. Με τη διαφορά ώρας 17 ωρών μεταξύ Τόκιο και Λας Βέγκας, αυτό σημαίνει ότι θα είναι περίπου 1 π.μ. ώρα τα ξημερώματα στο Λας Βέγκας όταν θα ανέβει στη σκηνή στο Τόκιο.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο ERTFLIX γιορτάζει τον έρωτα με 20+ ξένες και ελληνικές ταινίες12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b