MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γιώργος Καπουτζίδης: «Τα θέματα που θίγει η ‘Εθνική Ελλάδος’ είναι όλα όσα μας απασχολούν σήμερα»

Γιώργος Καπουτζίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαριέλλα Σαββίδου συναντήθηκαν ξανά με αφορμή την επιστροφή της σειράς Εθνική Ελλάδος στο Mega.

Monopoli Team

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Μαριέλλα Σαββίδου συναντήθηκαν ξανά σχεδόν δέκα χρόνια μετά, με αφορμή την επιστροφή της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, Εθνική Ελλάδος (σε επανάληψη) στο πρόγραμμα του Mega από την Κυριακή 4/2.

Η «Εθνική Ελλάδος» πρόκειται για μια σπάνια, αστεία, συγκινητική και καμιά φορά ίσως και σκληρή ιστορία καταξίωσης. Είναι η περιπέτεια μιας ετερόκλητης ομάδας γυναικών που αποφασίζουν να αλλάξουν πλήρως πορεία στη ζωή τους. Να αφήσουν πίσω τη μίζερη και βαρετή πραγματικότητα και να στοχεύσουν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου κυνηγώντας το όνειρο. Ένα όνειρο που κόντρα σ’ όλες τις προβλέψεις θα τις φέρει μέχρι την κορυφή της Ευρώπης.

Η «Εθνική Ελλάδος» είναι μια ιστορία που εμπνέεται από αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα. Μια ιστορία που βγαίνει μέσα από τις ελληνικές γειτονιές και μας θυμίζει όλα αυτά που δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιώργος Καπουτζίδης: “Το μίσος θα εξαπλωθεί αν δεν κάνουμε κάτι”12.09.2018

«Τα θέματα που θίγει η σειρά είναι όλα όσα μας απασχολούν σήμερα» ανέφερε ο δημιουργός της σειράς.

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b