MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γιώργος Καπουτζίδης: “Το μίσος θα εξαπλωθεί αν δεν κάνουμε κάτι”

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολίασε τις ομοφοβικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου και μίλησε για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ γονέων, εν έτει 2023.

Γιώργος Καπουτζίδης για το Monopoli.gr | Φωτογραφία: Θανάσης Καρατζάς
Γιώργος Καπουτζίδης για το Monopoli.gr | Φωτογραφία: Θανάσης Καρατζάς
Monopoli Team

Μιλώντας στο Talk Radio 989 και στους δημοσιογράφους Νίκο Παναγιωτόπουλο και το Φοίβο Κλαυδιανό, ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολίασε τις ομοφοβικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου και μίλησε για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ γονέων και των παιδιών τους, εν έτει 2023.

“Όταν αφήνεις το μίσος να υπάρχει μέσα σε μία κοινωνία και όταν δεν κάνεις κάτι για να σταματήσει, αυτό το μίσος θα εξαπλωθεί κι αλλού. Δεν το αντιμετωπίσαμε ποτέ. Εδώ ο κ. Μπέος βγήκε και έκανε τις δηλώσεις που έκανε και υπήρξε κόσμος που πήγε να το στρογγυλέψει” σχολίασε σχετικά με το ομοφοβικό παραλήρημα του δημάρχου του Βόλου, ο οποίος στην επινίκια ομιλία του μετά την επανεκλογή του,αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, είχε πει μεταξύ άλλων: «Δηλαδή τι θέλεις να πεις με τα κανάλια που σε προβάλλουν; Εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού@@@δες; Ρε αυτή είναι η Ελλάδα».

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης μίλησε και για την αδιαφορία της Πολιτείας για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στη χώρα: «Αυτό το νομοσχέδιο δεν το θέλουμε για να πάμε να παντρευτούμε όλοι. Είναι ο μοναδικός τρόπος η πολιτεία να ζητήσει μία συγνώμη από όλη την ταλαιπωρία που έχουμε υποστεί οτι δεν θα σας κρίνουμε πια διαφορετικά. Γι’ αυτό το θέλουμε. Είναι το πρώτο και μοναδικό χάδι που μπορεί να δίνει μια κοινωνία. Και δεν το δίνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιώργος Καπουτζίδης: Πρέπει να σκοτώσουμε μέσα μας τη νοοτροπία της χλεύης12.09.2018

Σε συνέντευξή του στο Monopoli.gr, ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε τοποθετηθεί και πάλι για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ γονέων, λέγοντας:

“Υπάρχει το παράδοξο, όλα αυτά τα χρόνια, να παριστάνουμε πως οι οικογένειες ουράνιου τόξου, οικογένειες με δύο μαμάδες ή δύο μπαμπάδες – δεν ζουν ανάμεσα μας. Ειδικά δε, η Πολιτεία παριστάνει πως δεν υπάρχουν. Κι αυτό είναι απαράδεκτο, πρέπει να αλλάξει άμεσα. Το παιδί θίγεται περισσότερο από όλη αυτήν την κατάσταση, η Πολιτεία το αφήνει απροστάτευτο εφόσον δεν αναγνωρίζει την οικογένεια και τους γονείς του. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αν ο ένας αναγνωρισμένος γονιός μιας τέτοιας οικογένειας πάθει κάτι, ο άλλος δεν έχει τη δυνατότητα να το μεγαλώσει. Και το παιδί κινδυνεύει να βρεθεί σε ίδρυμα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠερασμένες Ζωές: Η πιο συγκινητική ιστορία αγάπης που είδαμε φέτος στη μεγάλη οθόνη12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b