MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Παρελθόν η φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα – Έρχεται το ψηφιακό πιστοποιητικό «οικονομικής ενημερότητας»

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της ΑΑΔΕ, η πλατφόρμα για την έκδοση του πιστοποιητικού οικονομικής ενημερότητας θα ενεργοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

Monopoli Team

Ένα νέου τύπου πιστοποιητικό, το οποίο θα αποτυπώνει τη φορολογική και ασφαλιστική κατάσταση του φορολογούμενου που το ζητάει για κάθε νόμιμη χρήση από τη δημόσια διοίκηση, θα μπει σύντομα στη …ζωή μας.

Πρόκειται για το πιστοποιητικό οικονομικής ενημερότητας, το οποίο θα υποκαταστήσει ουσιαστικά τα σημερινά αποδεικτικά φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.

Θα εκδίδεται ηλεκτρονικά μέσα από την ειδική πλατφόρμα της δημόσιας διοίκησης, μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου, και θα έχει όλα τα στοιχεία τόσο της φορολογικής όσο και της ασφαλιστικής ενημερότητας του αιτούντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠλατφόρμα ενημέρωσης στη διάθεση των ασθενών και των οικογενειών τους12.09.2018

Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή νομική οντότητα δύναται να αιτηθεί, μέσω ειδικής πλατφόρμας προσβάσιμης μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ), την έκδοση ενιαίου πιστοποιητικού οικονομικής ενημερότητας. Το πιστοποιητικό περιλαμβάνει τα στοιχεία του αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας και του αποδεικτικού ασφαλιστικής ενημερότητας και εκδίδεται σε ψηφιακή μορφή.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b