MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Στον εισαγγελέα σήμερα ο «Άλλος Άνθρωπος» – Κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Ήδη έχει διαταχθεί δέσμευση της περιουσίας του και των δύο συενργών του, στους λογαριασμούς των οποίων γινόνταν οι καταθέσεις χρημάτων από τις δωρεές.

Monopoli Team

Στον εισαγγελέα αναμένεται να προσέλθει σήμερα αυτοβούλως ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος”, ο οποίος πρόκειται να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ο ίδιος ο κ. Πολυχρονόπουλος αρνείται όσα περιγράφονται στο πόρισμα.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, από τον Ιανουάριο του 2020, ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος», μαζί με συγγενικό του πρόσωπο και έναν εθελοντή συνεργάτη του, συγκρότησαν εγκληματική οργάνωση, πείθοντας μεγάλο αριθμό ανθρώπων να προβούν σε δωρεές ύψους 600.000 ευρώ για την κοινωνική κουζίνα, σε λογαριασμούς των δύο συνεργών του, καθώς ο ίδιος δεν διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧρήστος Στέργιογλου: Τι φοβούνται; Πως ένα παιδί θα μεγαλώσει σε ένα σπίτι με δύο άνδρες ή δύο γυναίκες που θα το αγαπούν;12.09.2018

Στη συνέχεια, γίνονταν αναλήψεις από αυτούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς και επίσης περνούσαν χρήματα σε εταιρείες τυχερών παιχνιδιών.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b