MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση

Ξεχωρίζουμε δέκα από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες που μπορείτε να δείτε στην τηλεόραση αυτή την εβδομάδα (22/01-02/02).

Monopoli Team

Στο Mονοπάτι της Eκδίκησης στο COSMOTE CINEMA 1HD, 29/01 στις 21:00

Γουέστεν αμερικανικής παραγωγής του 2023

Σκηνοθεσία: Μπρετ Ντόνοχου , Ηθοποιοί: Νίκολας Κέιτζ,Ράιαν Κίρα Άρμστρονγκ,Κλιντ Χάουαρντ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Action Zone. Ένας αδίστακτος πιστολέρο έχει εγκαταλείψει την παλιά επικίνδυνη ζωή του για να επικεντρωθεί στην οικογένειά του. Όταν το παρελθόν επιστρέφει απειλητικό, θα αναγκαστεί να αναλάβει δράση με τη βοήθεια ενός απρόσμενου συμμάχου.

Έχετε κάνει κράτηση; στο OPEN, 29/01 στις 21:15

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής του 2007

Σκηνοθεσία:Σκοτ Χικς, Παίζουν:Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Ααρον Έκχαρτ, Πατρίσια Κλάρκσον

Η Κέιτ είναι επιτυχημένη σεφ σ’ ένα μοδάτο εστιατόριο. Αρκετά νευρωτική και μανιώδης με τον έλεγχο, θα αναγκαστεί να προσαρμόσει τον τρόπο ζωή της, όταν η αδερφή της πεθαίνει, αφήνοντας στην ίδια την κηδεμονία της νεαρής ανιψιάς της. Σαν να μην έφτανε αυτό, ένας νέος μάγειρας, ο γοητευτικός αλλά και εκκεντρικός Νικ έρχεται να δουλέψει στο εστιατόριο που εργάζεται. Η μεταξύ τους χημεία είναι εμφανής από την αρχή, φέρνοντας την Κέιτ αντιμέτωπη με συναισθήματα που για πολύ καιρό θεωρούσε ότι δεν είχε ανάγκη.

Ο Μεξικάνος στο COSMOTE CINEMA 1HD, 30/01 στις 22:50

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2001

Σκηνοθεσία: Γκορ Βερμπίνσκι , Ηθοποιοί: Μπραντ Πιτ,Τζούλια Ρόμπερτς,Τζέιμς Γκαντολφίνι

Ο Τζέρι ταξιδεύει στο Μεξικό για να βρει ένα πιστόλι-αντίκα, ελπίζοντας ότι αυτή είναι η τελευταία δουλειά που εκτελεί για τη Μαφία. Και σαν να μην έφταναν τα εμπόδια που θα βρεθούν στον δρόμο του, η φίλη του πέφτει θύμα απαγωγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι “17 Κλωστές” της COSMOTE TV είναι πολλά περισσότερα από μια σειρά “καλή για τα ελληνικά δεδομένα”12.09.2018

Ντε Γκωλ στην ΕΡΤ3, 30/01 στις 23:00

Βιογραφικό ιστορικό δράμα παραγωγής Γαλλίας 2020

Σκηνοθεσία:Γκάμπριελ Λε Μπόμιν, Παίζουν:Σοφί Καντόν, Άλεν Λένγκλετ, Λάμπερτ Γουίλσον, Νίκολας Βοντ, Ολιβιέρ Γκουρμέ, Λόρεντ Στόκερ, Ιζαμπέλ Καρέ

Υπόθεση: 1940. Ο Ντε Γκωλ αντιτάσσεται στην προτεινόμενη ανακωχή και πιέζει να συνεχιστεί η στρατιωτική δράση εναντίον των δυνάμεων του Χίτλερ. Καθώς η ανακωχή είναι προ των πυλών, ο Ντε Γκωλ διαφεύγει στη Βρετανία, αφήνοντας πίσω την οικογένειά του η οποία θα αναγκαστεί να πάρει το δρόμο της προσφυγιάς. Εκεί, με σύμμαχο τον Τσώρτσιλ, και στην προσπάθειά του να ενθαρρύνει τα εκατομμύρια των συμπατριωτών του θα εκφωνήσει ένα πύρινο λόγο στο BBC που θα τον μετατρέψει στο σύμβολο της Γαλλικής Αντίστασης.

Θλιμμένη Τζάσμιν (Blue Jasmine) στο Cinobo, από 30/01

Επηρεασμένος από το Λεωφορείον ο Πόθος, ο Γούντι Άλεν δημιουργεί το συγκλονιστικό πορτρέτο μιας γυναίκας υπό κατάρρευση και οδηγεί την Κέιτ Μπλάνσετ σε μια ερμηνεία που της χάρισε πανάξια το Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Η γλυκιά ματιά του Αλεξάντερ Πέιν στα οσκαρικά «Παιδιά του χειμώνα»12.09.2018

Μικρό Λουλούδι στο COSMOTE CINEMA 1HD, 31/01 στις 22:50

Κωμωδία γαλλικής και αργεντίνικης παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Σαντιάγκο Μίτρε , Ηθοποιοί: Ντάνιελ Χέντλερ,Βιμάλα Πονς,Μελβίλ Πουπό

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης, ένας άνεργος πατέρας σκοτώνει ανεξήγητα τον γείτονά του. Σύντομα, όμως, ανακαλύπτει ότι ο άνθρωπος που θεωρούσε πεθαμένο… είναι ζωντανός και πρόθυμος να τον υποδεχτεί ξανά στο σπίτι του.

Σέρλοκ Χολμς 2: Το Παιχνίδι Των Σκιών στο OPEN, 31/01 στις 21:30

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2011

Σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι, Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζουντ Λο, Τζάρεντ Χάρις, Νούμι Ραπάσε

Υπόθεση: Ο Σέρλοκ Χολμς και ο Δρ. Γουότσον δέχονται τη βοήθεια μιας δυναμικής τσιγγάνας και του μεγαλύτερου αδελφού του διάσημου ντετέκτιβ, Μάικροφτ, για να αντιμετωπίσουν τον άρχοντα του εγκλήματος καθηγητή Μοριάρτι.

Η Ψυχή και το Σώμα στο COSMOTE CINEMA 2HD, 01/02 στις 23:50

Δραματική ταινία ουγγρικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Ίλντικο Ενιέντι , Ηθοποιοί: Γκέζα Μορτσάνι,Αλεξάντρα Μπορμπέλι,Ζόλταν Σνάιντερ

Δύο εσωστρεφείς άνθρωποι διαπιστώνουν ότι κάθε βράδυ βλέπουν ακριβώς το ίδιο όνειρο. Παρά τους φόβους και τις αναστολές τους, θα αποδεχτούν την παράξενη σύμπτωση και θα πλησιάσουν η μία τον άλλον… Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

Pelé: H Ιστορία ενός Θρύλου στην ΕΡΤ3, 01/02 στις 23:00

Βιογραφική ταινία παραγωγής ΗΠΑ του 2016

Σκηνοθεσία: Τζεφ Ζίμπαλιστ, Μάικλ Ζίμπαλιστ, Ηθοποιοί: Κέβιν Ντε Πάουλα, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Ροντρίγκο Σαντόρο, Ντιέγκο Μπονέτα

Γεννήθηκε μέσα στη φτώχια και την ανέχεια, σε μια χώρα που μπορούσε να αποδράσει μόνο μέσα από την λατρεία της για το ποδόσφαιρο. Βλέποντας τον πατέρα του συντετριμμένο από την ήττα της Βραζιλίας στον τελικό του Μουντιάλ του 1950, του υπόσχεται να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο για χάρη του. Και θα το κάνει οκτώ χρόνια αργότερα, σε ηλικία μόλις 17 ετών, ανακοινώνοντας έτσι σε ολόκληρο τον κόσμο ότι ένα μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου έχει γεννηθεί. Γνωρίστε την ιστορία της απίστευτης ζωής του Πελέ, ενός παίκτη-σύμβολο του «όμορφου παιχνιδιού», όπως αποκαλούσε ο ίδιος το ποδόσφαιρο, που ήρθε από το τίποτα για να αλλάξει τα πάντα.

Μοναδικοί στο COSMOTE CINEMA 2HD,  02/02 στις 22:00

Δραματική Κομεντί γαλλικής και βελγικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Νακάς,Ερίκ Τολεντανό , Ηθοποιοί: Βενσάν Κασέλ,Ρεντά Κατέμπ,Ελέν Βενσάν

Ο Μπρουνό και ο Μαλίκ, υπεύθυνοι για δύο ξεχωριστές οργανώσεις, παρέχουν στήριξη σε παιδιά και εφήβους με αυτισμό. Συχνά, όμως, καλούνται να βρουν εναλλακτικές λύσεις για την ελλιπή χρηματοδότηση και την απουσία του κράτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Κόλλησες” με την steampunk αισθητική του Poor Things; Τότε θα λατρέψεις αυτές τις 5 ταινίες12.09.2018

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b