MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Η γλυκιά ματιά του Αλεξάντερ Πέιν στα οσκαρικά «Παιδιά του χειμώνα»

Μετά από τις πρόσφατες οσκαρικές υποψηφιότητες που είχαν ως αποτέλεσμα να διατηρήσουν στο… κόκκινο τις κουβέντες για το Λάνθιμο και το «Poorthings», σειρά έχει μια ακόμη φετινή οσκαρική ταινία με ελληνικό ενδιαφέρον.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Παιδιά του χειμώνα

Με τα «Παιδιά του χειμώνα» ο ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν επιστρέφει στα σημαντικά έργα δέκα χρονιά μετά από την «Νεμπράσκα» και ξαναμπαίνει στις οσκαρικές λίστες με 5 συνολικά υποψηφιότητες.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μαύρος κότσυφας, μαύρο βατόμουρο

Το γεωργιανό δράμα «Μαύρος κότσυφας, μαύρο βατόμουρο» της Ελενε Ναβεριάνι αφηγείται την ιστορία μιας 48χρονης γυναίκας που ζει σε ένα μικρό χωριό και έχει επιλέξει να παραμείνει μόνη αλλά και ελεύθερη στη ζωή της.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ferrari

Το βιογραφικό φιλμ «Ferrari» του δεξιοτέχνη Μάικλ Μαν με πρωταγωνιστές τους Ανταμ Ντράιβερ και Πενέλοπε Κρουζ παρουσιάζεται η ιστορία του Έντζο Φεράρι, ιδρυτή της διάσημης ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Αποστολή στην Ελλάδα

Η κατασκοπική περιπέτεια «Αποστολή στην Ελλάδα» του Ρένι Χάρλιν έχει το ενδιαφέρον των γυρισμάτων στη Θεσσαλονίκη αλλά πέραν αυτού το κενό.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Τι Συνέβη Μετά…

Η αισθηματική κομεντί «Τι Συνέβη Μετά...» με την Μεγκ Ράιαν και τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της γνωστής αμερικανίδας σταρ.
Aίθουσες προβολής

Γάτες στο Μουσείο

Τέλος, το animation «Γάτες στο Μουσείο» είναι φτιαγμένο από την ομάδα που μας έδωσε το «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε».
Aίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b