MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Λένα Δροσάκη: «Στην σειρά ‘Ο πρώτος από εμάς’ καταλαβαίνεις πως το ‘τώρα’ έχει σημασία» (vid)

Η ηθοποιός Λένα Δροσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σειρά «Ο πρώτος από εμάς» στην οποία πρωταγωνιστεί και όσα έχουν «μετακινηθεί» μέσα της.

Monopoli Team

«Δυστυχώς η σειρά φτάνει στο τέλος της και λέω δυστυχώς γιατί είναι μια δουλειά ευλογημένη και την έχει αγαπήσει πάρα πολύ ο κόσμος», είπε η ηθοποιός μιλώντας για τη σειρά «Ο πρώτος από εμάς», τη νέα δραματική κομεντί που προβάλλεται ήδη από τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1 και αποτελεί έναν ύμνο στη φιλία, την αγάπη, τις σχέσεις, τους στόχους και τα όνειρα.

«Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα καθημερινά από ανθρώπους που τους έχει συμβεί αυτό που συμβαίνει στη σειρά. Και μας λένε ότι τους αρέσει και όλο το γύρω γύρω, αυτή η παρέα, το δέσιμο, η αγάπη και η ανθρωπιά που προβάλλονται στη σειρά. Αυτό το ‘κάνε τώρα τα όνειρά σου πραγματικότητα’. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Δεν υπάρχει το αύριο, το τώρα έχει σημασία. Στα γυρίσματα εμείς σπαρταράγαμε και λέγαμε ‘τώρα είναι η ζωή παιδιά’. Και σε εμάς κάτι μέσα μας μετακινήθηκε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒασίλης Μηλιώνης: «Για να αντιμετωπίσεις αρνητικούς ρόλους θέλει διπλάσια προσπάθεια» (vid)12.09.2018

«Όταν περνάς καλά στη δουλειά είσαι ευτυχισμένος. Έχουμε δέσει πάρα πολύ ωραία σε αυτή τη δουλειά και όχι μόνο εμείς που φαινόμαστε στην κάμερα, αλλά και όσοι είναι από πίσω», σχολίασε επιπλέον για τη συμμετοχή της στη σειρά.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b