MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Βασίλης Μηλιώνης: «Για να αντιμετωπίσεις αρνητικούς ρόλους θέλει διπλάσια προσπάθεια» (vid)

Ο ηθοποιός Βασίλης Μηλιώνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο του Τζανή στη «Μάγισσα», αλλά και τη δυσκολία του να εξερευνάς πρώτα τα δικά σου σκοτάδια για να υποδυθείς έναν πιο μισητό ρόλο.

Monopoli Team

Ο ρόλος του Τζανή στη «Μάγισσα» και ο Γιώργος Γάλλος

«Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος όταν με πήραν να μου προτείνουν ρόλο στη ‘Μάγισσα’. Είχα διάλειμμα από γύρισμα εκείνη την ώρα όταν με πήραν να πάω για casting. Πήγα και βρέθηκα μπροστά στον Λευτέρη Χαρίτο. Γνωριστήκαμε, μου είπε ότι τους ενδιαφέρω και διαβάσαμε μια σελίδα από το κείμενο. Μετά από αυτή τη συνάντηση με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι θέλουν να συνεργαστούμε στη σειρά και μου είπαν για τον ρόλο του Τζανή», ανέφερε ο ηθοποιός για τη στιγμή που είπε το «ναι» στο μεγάλο φετινό «στοίχημα» του ΑΝΤ1.

Για τον τηλεοπτικό του πατέρα στη «Μάγισσα», Γιώργο Γάλλο και για το ότι ήταν δάσκαλός του στη δραματική σχολή, ο ηθοποιός είπε: «Από το μάθημά του πήρα από τα πιο βασικά εργαλεία για την υποκριτική. Ήταν πάντα πολύ κοντά σε εμάς, πολύ βοηθητικός», ενώ ανέφερε πως στην αρχή είχε άγχος για το πώς θα συνεργάζονταν επαγγελματικά στη σειρά, αφήνοντας πίσω τη μαθητική συνθήκη. «Με αντιμετώπισε πολύ προστατευτικά στο γύρισμα», ανέφερε.

«Για να αντιμετωπίσεις έναν τέτοιο χαρακτήρα σαν του Τζανή στη ‘Μάγισσα’ θέλει διπλάσια προσπάθεια. Θέλει να έχεις εξερευνήσει τα δικά σου ‘σκοτάδια’ πρώτα. Θεωρώ πως όλοι μέσα μας έχουμε και το σκοτάδι και το φως. Εγώ έκανα αυτή την ανασκόπηση. Ο Τζανής είναι πολύ μακριά από εμένα σαν χαρακτήρας, οπότε ήταν πρόκληση για εμένα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Η Μάγισσα» έρχεται στον ΑΝΤ1: Γνωρίστε τoυς χαρακτήρες της σειράς12.09.2018

Τα δύσκολα πρώτα βήματα στον χώρο της υποκριτικής

«Με το που τελείωσα τη σχολή κατάφερα να βρω δουλειά σε μία δύσκολη περίοδο. Έπεσα πάνω στον κορονοϊό με τις απαγορεύσεις. Με τρόμαξε όλο αυτό με την έννοια ότι δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Ήταν δύσκολο να είμαι βέβαιος για το αν θα γίνει κάτι. Η αβεβαιότητα του χώρου με έφερε και εμένα σε δύσκολη θέση…Έτυχε να πάω σε κάποιες ακροάσεις στο ενδεχόμενο να ανοίξουν τα θέατρα, ευτυχώς με πήραν. Κατάφερα να ζήσω με τα επιδόματα που έδιναν, τα 513 ευρώ, και είπα ότι έπρεπε να μείνω μόνος. Θεωρώ ότι μετά από κάποια ηλικία δεν είναι σωστό να μένουμε στο σπίτι των γονιών μας».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b