MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Ολοκληρώθηκε η απορρύπανση εδάφους και υπόγειων υδάτων στο Ελληνικό

Το μεγαλύτερο έργο εξυγίανσης ρυπασμένων περιοχών στην Ελλάδα.

Monopoli Team

Ολοκληρώθηκε η εξυγίανση των ρυπασμένων περιοχών στο Ελληνικό που σχετίζεται με προηγούμενες χρήσεις, όπως στρατιωτικές εγκαταστάσεις, αεροδρόμιο κλπ.

Το έργο αποτελεί το μεγαλύτερο έργο απορρύπανσης εδάφους και υπογείων υδάτων στην Ελλάδα, με στόχο την εξυγίανση της συνολικής έκτασης της περιοχής του πρώην αεροδρομίου και την ελαχιστοποίηση παραγωγής αποβλήτων, σε μια έκταση που είναι σε εξέλιξη η μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη από την Lamda Development.

Ειδικότερα σύμφωνα με ενημερωτικά στοιχεία από την Lamda που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, περισσότεροι από 60.000 τόνοι ρυπασμένων εδαφών που αντιστοιχούν σε 14 πισίνες Ολυμπιακών διαστάσεων και 3.700 m3 υπογείων υδάτων έχουν εξυγιανθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜεγάλη Βρεταννία: Το θρυλικό ξενοδοχείο «γράφει» 150 χρόνια ιστορίας12.09.2018

Την ίδια στιγμή προχωρούν με ταχύτατα βήματα και τα αντιπλημμυρικά έργα, με την αντιπλημμυρική θωράκιση της ευρύτερης περιοχής του Ελληνικού και της παραλιακής ζώνης- όπως έχει ανακοινωθεί- να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα.

Η διευθέτηση του ρέματος των Τραχώνων με χωρητικότητα διπλάσια της υφιστάμενης, είναι ένα πρωτοποριακό έργο που αποτελεί μέρος της ισχυρής αντιπλημμυρικής προστασίας της ευρύτερης περιοχής του Ελληνικού.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b