MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μιχάλης Συριόπουλος: «Έχω υποστεί bullying αλλά το έχω αφήσει πολύ πίσω» (vid)

Ο Μιχάλης Συριόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το bullying που έχει βιώσει.

Monopoli Team

«Έχασα αρκετά χρόνια από τη ζωή μου μέχρι να αποδεχτώ ποιος είμαι να και να δω τις χαρές της ζωής», είπε ο ηθοποιός μιλώντας για την περίοδο του έντονου bullying που βίωνε. «Ένα αγοράκι που δεν του αρέσει το ποδόσφαιρο, παίζει θέατρο και είναι παχουλό μόνο ‘Μιχάλη’ δεν θα το φώναζαν. Είχα διάφορα επίθετα: ‘Γκοτζίλας’, ‘Χοντρούλης’… διάφορα τέτοια. Αλλά είχα φτιάξει μια περσόνα τότε που τα έπαιρνε όλα ελαφρά και γελούσε με τον εαυτό της πάρα πολύ». 

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως όταν τελείωνε το σχολείο και με την επιθυμία να ασχοληθεί με το θέατρο έχασε 36 κιλά και έδωσε εξετάσεις για να μπει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. «Όλα αλλάζουν μετά, όταν γίνεσαι κάποιος άλλος. Και η εικόνα μετράει στις μέρες μας».

«Δεν ξέρω ποιος φταίει και τα παιδάκια μερικές φορές είναι ‘τέρατα’. Δεν ξέρω αν ξεκινάει από το σπίτι ή είναι μια μορφή αγέλης και όταν βρίσκονται μεταξύ τους τα παιδιά γίνονται σαν όχλος. Και βλέπω σήμερα ότι χειροτερεύει το πράγμα στο κομμάτι της βίας και του bullying σε πιο αδύναμα πλάσματα και δεν ξέρω ειλικρινά πώς μπορεί να σταματήσει αυτό το φαινόμενο», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜίνως Θεοχάρης: «Το bullying δεν σταματά με την αναγνωρισιμότητα» (vid)12.09.2018

Παρ’ όλα αυτά την περίοδο του δικού του bullying ανέφερε πως την έχει αφήσει πίσω. «Ήμουν ένα παιδί που δεν μου τό ‘χες ότι θα γίνω ηθοποιός. Εγώ μέσα μου όμως ήξερα ότι θα γίνω». 

«Το θέατρο ήταν για εμένα καταφύγιο στο ταξίδι της αυτογνωσίας», ανέφερε, μάλιστα, ο ηθοποιός χαρακτηριστικά.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b