MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μίνως Θεοχάρης: «Το bullying δεν σταματά με την αναγνωρισιμότητα» (vid)

O Μίνως Θεοχάρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το bullying και την αναγνωρισιμότητα, ενώ σχολίασε και την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», στην οποία ο ίδιος πρωταγωνιστεί.

Monopoli Team

Για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε στα σχολικά του χρόνια μίλησε ο Μίνως Θεοχάρης καθισμένος στον καναπέ του «Στούντιο 4». «Ήταν δύσκολα γιατί το bullying σε ενηλικιώνει πριν την ώρα σου. Δεν καταλάβαινα τι κάνω λάθος και για ποιον λόγο είναι λάθος το να μην ακολουθώ στο ντύσιμο, στον τρόπο συμπεριφοράς και στα ενδιαφέροντά μου τους άλλους». 

«Πήγαινα μέχρι το σχολείο και κάποιες φορές δεν έμπαινα προκειμένου να μην περάσω αυτό που περνούσα μπαίνοντας. Και όσο μεγάλωνα αγρίευε η συνθήκη γενικότερα», αποκάλυψε.

Το «Κάτω Παρτάλι» και η αναγνωρισιμότητα

«Αρκετά πράγματα άλλαξαν μετά την συμμετοχή μου στη σειρά ‘Κάτω Παρτάλι’. Μου έδωσε την ευκαιρία να εκτεθώ σε πολύ κόσμο και να γίνω αναγνωρίσιμος».

«Όλο αυτό το κενό που είχα σε επίπεδο αποδοχής και αγάπης νόμιζα πως η αναγνωρισιμότητα το λύνει. Ενώ δεν το λύνει. Έτσι το είχα στο μυαλό μου. Αλλά αυτά τα πράγματα θέλουν να έχεις αγαπήσει εσύ πρώτα τον εαυτό σου», σχολίασε για την αναγνωρισιμότητα που του έφερε η σειρά.

Μάλιστα, μοιράστηκε πως είχε δεχτεί σχόλια για τον τρόπο που αποτυπώθηκε ο ρόλος του Μανώλη στη σειρά. «Μου έλεγαν γιατί δεν αποτυπώθηκε πιο ρεαλιστικά και όχι τόσο γκροτέσκο. Και το καταλαβαίνω από τη μία. Από την άλλη η τέχνη είναι τέχνη και πρέπει να το διαχωρίσουμε. Το διαχειρίστηκα αλλά δεν λειτούργησε ανασταλτικά στην αγάπη μου για τη δουλειά αυτή και τον ρόλο μου, τον οποίο καταευχαριστήθηκα». 

Η παραίτηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ»

Για την παραίτηση του ηθοποιού Λεωνίδα Κακούρη από τον ομώνυμο ρόλο της παράστασης «Βασιλιάς Ληρ» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Χουβαρδά, ο Μίνως Θεοχάρης  σχολίασε: «Συμβαίνουν αυτά στις δουλειές. Και οι ηθοποιοί είμαστε άνθρωποι, πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος. Δεν είμαστε X-Men. Εμείς δουλέψαμε πολύ γι΄αυτή τη δουλειά, πολύ αγαπημένοι, και σε αυτό πρέπει να σταθούμε. Κάναμε ξανά πρεμιέρα με τον Γιάννη Νταλιάνη στον ρόλο του βασιλιά Ληρ αυτή τη φορά, ο οποίος έκανε άθλο». 

«Δεν είναι σωστό να αναπαράγουμε τι έγινε ακριβώς από τη στιγμή που ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν αναγκαστεί πλέον να βγάλουν μια ανακοίνωση ώστε να μην αναφερόμαστε άλλο σε αυτό το γεγονός. Καταλαβαίνω το ανθρώπινο ενδιαφέρον, αλλά αφού έχει βγει η ανακοίνωση και εμείς επιμένουμε τότε σταματά το ενδιαφέρον και πάμε σε μονοπάτια παρεμβατικότητας». 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b