MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Βασιλική Ανδρίτσου: «Έχω συμπεριφερθεί με έπαρση για να αντιμετωπίσω την ανοησία» (vid)

Η Βασιλική Ανδρίτσου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για την πορεία της ως ηθοποιός, αλλά και την παράσταση «Άθλιοι» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Monopoli Team

«Οι Άθλιοι» και η «περίεργη» συνήθεια κάθε θεατρική σεζόν

Η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου πρωταγωνιστεί, αυτή την περίοδο, στο δημοφιλές αριστούργημα του Βίκτωρος Ουγκό, «Οι Άθλιοι», το οποίο ζωντανεύει στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε διασκευή-σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη. «Επειδή πρόκειται για μια διασκευή για παιδιά η Κωνσταντίνα (Νικολαΐδη) έχει ‘μαλακώσει’ λίγο την ιστορία. Αλλά το ότι είναι παιδική παράσταση δεν σημαίνει ότι είμαστε μόνο ‘γιούχου’. Και ο Ελληνικός Κόσμος έχει μια παράδοση σε αυτό. Δηλαδή παίρνει κλασικά έργα και τα ανεβάζει για παιδιά». 

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για την συνήθεια που έχει ό,τι κάνει στην πρεμιέρα ή στη γενική πρόβα και φαίνεται να πηγαίνει καλά, να το συνεχίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. «Ακολουθώ πάντα μία συγκεκριμένη σειρά στο τι κάνω για να ετοιμαστώ. Επίσης, φέτος στην αρχή της σεζόν πήρα κάτι χριστουγεννιάτικα φωτάκια και όποτε δεν τα ανάβω κάτι έχει πάει στραβά. Οπότε λέω κάτσε να τα ανάβω να είμαστε σίγουροι», ανέφερε χαριτολογώντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔάφνη Λαμπρόγιαννη: “Τους παλιούς μάς έχουν κόψει από τις τηλεοράσεις, ίσως γιατί έχουμε ανθρώπινες απαιτήσεις” (vid)12.09.2018

Οι σκληρή κριτική και η έπαρση

Για τις πιο σκληρές κριτικές που έχει δεχτεί στην πορεία της ως ηθοποιός, η ίδια σχολίασε: «Δεν με έχουν πληγώσει, αλλά έχω δεχτεί και παράλογες κριτικές. Μία φορά στο παρελθόν, σε μια παράσταση, έγραφε κάποιος για όλη την παράσταση πολύ καλά λόγια, αλλά για εμένα ότι ήμουν χάλια. Χωρίς επιχειρήματα. Από την άλλη, αρνητική κριτική που μου έχουν κάνει στο παρελθόν για τηλεοπτική μου δουλειά είχε δίκιο. Το έβλεπα. Όταν μου γράφουν αρνητική κριτική δεν βλέπω, δηλαδή, αν έχουν δίκιο ή άδικο;».

«Όσο περνούν τα χρόνια καταλαβαίνεις ότι μιλάς εκεί που βλέπεις έδαφος ότι θα ακουστείς. Σε αυτόν που δεν θέλει να ακούσει όσο και να μιλήσεις δεν θα βγάλεις άκρη», είπε ενώ μοιράστηκε πως διεκδικεί πάντα τα χρήματα που έχει συμφωνήσει από δουλειές.

«Έχω συναντήσει ανθρώπους που νομίζουν πως τα κάνουν όλα τέλεια. Τέτοιους ανθρώπους λέω ‘ασ’τους στο παραμύθι τους. Κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν ή και όχι», ανέφερε σχετικά με τους δήθεν ανθρώπους που έχει συναντήσει στην πορεία της, ενώ αποκάλυψε πως και η ίδια έχουν υπάρξει φορές που έχει «καβαλήσει το καλάμι». «Αλλά μετά πάντα σκέφτομαι ‘έχεις πολλά να μάθεις ακόμη’. Όταν το βλέπεις ότι νιώθεις έπαρση εκείνη την ώρα, αυτόματα ‘κατεβαίνεις’ από το καλάμι».

«Έχει τύχει να συμπεριφερθώ με έπαρση σε ανθρώπους για να αντιμετωπίσω την ανοησία που βλέπω μπροστά μου. Πολλοί με θεωρούν σνομπ αλλά κάπως πρέπει να αντιμετωπιστούν κι αυτά τα ‘φαινόμενα’».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b