MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: “Τους παλιούς μάς έχουν κόψει από τις τηλεοράσεις, ίσως γιατί έχουμε ανθρώπινες απαιτήσεις” (vid)

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ήταν καλεσμένη του «The 2Night Show» και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον οποίο μίλησε για όλους και για όλα.

Monopoli Team

Το βράδυ της Τρίτης (16/01), η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show», όπου μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και για όλα.

«Έχω μια απέχθεια για τη σελεμπριτοκατάσταση. Η υποκριτική δεν είναι σελεμπριτοκατάσταση, αυτό είναι πάρεργο, κι αν δε ξέρεις να το κάνεις, δε σημαίνει ότι δε μπορείς να κάνεις το άλλο. Έτσι ήμουν πάντα… Στην υποκριτική θεωρώ ότι έχω καταφέρει να κάνω τα απολύτως απαραίτητα» είπε η ηθοποιός για το φαινόμενο των celebrities.

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι στον χώρο την θεωρούν «περίεργη», ενώ μίλησε και για τη νέα γενιά.

“Εμάς τους παλιούς μας έχουν λίγο κόψει από τις πολλές τηλεοράσεις. Ίσως γιατί νομίζουν ότι πληρωνόμαστε πάρα πολύ, ίσως γιατί έχουμε απαιτήσεις ανθρώπινες, δε ξέρω. Φυσικά και υπάρχει περίπτωση στον χώρο να με θεωρούν παράξενη- “γιατί θα μας ζητάει θέρμανση και κ***χαρτο”. Περί αυτού πρόκειται”.

“Δε θεωρείται δεδομένο ότι θα πηγαίνουμε κάπου με τις στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής. Είναι όλο και χειρότερα. Μιλάω και για τα θέατρα και την τηλεόραση. Πάμε σε μια όλο και πιο χαμηλή ποιότητα των πραγμάτων. Φέτος έχει 45 σήριαλ. Ποιος τα βλέπει και τα 45; Υπάρχει η λογική ότι γίνονται πολλές δουλειές, για να έχει περισσότερος κόσμος δουλειά. Ναι, αλλά αν πληρώνονται ψίχουλα είναι σαν να μην έχει κανείς” είπε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

“Πιστεύω απολύτως ότι υπάρχει και η αίσθηση του “φτάνει, να έρθει και κάποιος άλλος”. Όπως και στη δική μου γενιά όμως, στους 10, οι 2 θα ήταν οι παρουσιάσιμοι, έτσι και τώρα. Μπορεί να είναι και ο ένας, γιατί δεν έχουν και την παιδεία που είχαμε εμείς… Κι εμείς ερχόμασταν δίπλα από κάποιον που ήξερε για να μάθουμε κάποια πράγματα. Δε γίνεται να βγει και να σέρνεται από το καράβι, θα φανεί… Δε ξεκινάς μια μέρα και από λουλουδάκι γίνεσαι καρπός, πρέπει να περάσει από το φρούτο” είπε για τη νέα γενιά ηθοποιών, προσθέτοντας ότι:

“Δε φταίνε τα νέα παιδιά. Τα καίνε. Στενοχωριέμαι γι’ αυτά περισσότερο, γιατί νομίζουν ότι τώρα είναι πρωταγωνιστές και θα είναι και αύριο, τους καταναλώνουν και σε τρία χρόνια δε θα τους ξαναδείς. Τους βάζουν πρωταγωνιστές και μετά, τι θα κάνουν: Δε θα τους βάλουν σε κάτι μικρότερο, και τι, θα πάνε σπίτι τους;” κατέληξε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣωτέ: Το πρώτο επεισόδιο της νέας κωμωδίας του ΑΝΤ1+ μάς… έψησε πολύ – Όσα ξεχωρίσαμε12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b