MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Θέλεις να έχεις μια σύγχρονη γκαρνταρόμπα; 5 fashion items που θα σε βοηθήσουν

Μια σύγχρονη γκαρνταρόμπα το 2024, πρέπει να έχει αυτά τα 5 fashion items οπωσδήποτε.

Monopoli Team

Έχουμε γράψει πολλές φορές για το πόσο χρόνο, υπομονή και χρήματα χρειάζεσαι ώστε να χτίσεις μια διαχρονική και κλασική γκαρνταρόμπα. Τα κομμάτια που θα αποκτήσεις πρέπει να είναι ποιοτικά και να αντέχουν στο αμείλικτο τεστ του χρόνου. Αν όμως δε σε αφορά αυτού του είδους η γκαρνταρόμπα και θέλεις να δημιουργήσεις μια σύγχρονη, με κομμάτια του σήμερα, τότε πρέπει να κινηθείς αλλιώς.

Για να δημιουργήσεις μια σύγχρονη γκαρνταρόμπα πρέπει να έχεις τα αυτιά και τα μάτια σου ανοιχτά, όχι μόνο στις πασαρέλες και στα social media, αλλά και στην κοινωνικοπολιτική κατάσταση του κόσμου. Αν θέλεις να αγοράζεις τα πιο «τωρινά» κομμάτια ή αυτά που θα γίνουν σε λίγο «τωρινά», τότε χρειάζεσαι και αυτές τις δεξιότητες. Αν όμως θέλεις απλά μια ενημερωμένη ντουλάπα με κομμάτια που προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι, πριν αυτά φτάσουν στα fast fashion καταστήματα τότε η δουλειά σου είναι πολύ πιο εύκολη. Στην παρακάτω λίστα ψάξαμε και βρήκαμε τα 5 fashion items που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις μια ενημερωμένη γκαρνταρόμπα για το 2024. Ρίξε μια ματιά και κράτα σημειώσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι τσάντες που θα κρατάμε το 2024, θα έχουν αυτά τα 5 χρώματα12.09.2018

1. Το κόκκινο φόρεμα

Ναι, το κόκκινο -και οι αποχρώσεις του- είναι το χρώμα της χρονιάς, αλλά το LRD (little red dress) είναι το πιο must από όλα τα κόκκινα.

Shutterstock

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b