MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν πάει κανένας να αλλάξει τη φύση, την ισονομία θέλουμε»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για το νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Τι είπε για όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

Φωτογραφία: Θανάσης Καραντζάς
Μαργαριτα Ψυχή

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με την Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο, αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και στα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Τετάρτη (10/1).

«Στο τέλος της ημέρας, αυτό το οποίο πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι ένα ζήτημα το οποίο προχωράει και είναι ένα ζήτημα το οποίο φαίνεται ότι θέλει να το προχωρήσει γρήγορα και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα» είπε, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

«Υπάρχουν οικογένειες -γιατί ξεκίνησε από αυτές τις οικογένειες- οι οποίες ειλικρινά ταλαιπωρούνται 15, 16, 17, 18 χρόνια περιμένοντας ένα χαρτί το οποίο να μπορεί να καλύψει το παιδί τους. Και να καλύπτει και τους ίδιους. Και αυτή τη στιγμή αυτό το χαρτί φαίνεται ότι είναι πιο κοντά από ποτέ. Αυτό είναι η νούμερο ένα είδηση και το πιο σημαντικό από αυτά που συνέβησαν χθες» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως «είναι σε σωστή κατεύθυνση όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός» στη συνέντευξή του στον Γιώργο Κουβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMicrocosmos: Jan Van & Fotis Siotas στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b