MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Φρένο» από την κυβέρνηση για τα ομόφυλα ζευγάρια

Το κλίμα που διαμορφώθηκε όλο το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, δεν άρεσε στο Μέγαρο Μαξίμου το οποίο, όπως άφησε να εννοηθεί ο πρωθυπουργός, θα είναι αυτό που θα ορίσει τους κανόνες της συζήτησης

Monopoli Team

«Φρένο» στα σενάρια περί επίσπευσης της ψήφισης του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας με δημοσιογράφους μετά την ορκωμοσία των νέων Υπουργών στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Μην βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο. Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά θα μιλήσουμε για χρονοδιάγραμμα», είπε ο πρωθυπουργός, ακυρώνοντας τις φήμες και τα σενάρια που ήθελαν την επίσπευση των διαδικασιών ακόμη και μέχρι τον Φεβρουάριο.

Το κλίμα που διαμορφώθηκε όλο το τελευταίο διάστημα, σχετικά με αυτό το φλέγον κοινωνικό ζήτημα και το οποίο κλιμακώθηκε τις τελευταίες ημέρες, μεταξύ των υποστηρικτών και των επικριτών της νομοθετικής ρύθμισης, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, δεν άρεσε στο Μέγαρο Μαξίμου το οποίο, όπως άφησε να εννοηθεί ο πρωθυπουργός, θα είναι αυτό που θα ορίσει τους κανόνες της συζήτησης και της εξέλιξής της.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧάρης Δούκας: Τι πρόκειται ν’ αλλάξει στον Δήμο της Αθήνας;12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b