MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

La promesa – Η Υπόσχεση: Νέα ισπανική σειρά έρχεται στο Open

Η ισπανική σειρά “κινηματογραφικών προδιαγραφών” διαδέχεται τον Έρωτα Φυγά στο πρόγραμμα του καναλιού.

Monopoli Team

Η επική υπερπαραγωγή La Promesa – Η Υπόσχεση κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στις 20:00 με διπλό επεισόδιο στο Open αντικαθιστώντας τον Έρωτα Φυγά στο πρόγραμμα του καναλιού.

Πρόκειται για μία σειρά κινηματογραφικών προδιαγραφών, από τους παραγωγούς των επιτυχημένων «GRAND HOTEL», «SIX SISTERS» και «TWO LIVES», η αισθηματική δραματική σειρά La Promesa – Η Υπόσχεση μας ταξιδεύει στην Ισπανία στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, μέσα από μία καθηλωτική ιστορία έρωτα και μυστηρίου, εκεί όπου τα πάθη και τα μυστικά καθορίζουν τις ζωές των ηρώων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ COSMOTE TV υποδέχεται το 2024 με τη νέα της σειρά «17 Κλωστές» και 14 ακόμα πρεμιέρες12.09.2018

Υπόθεση

Στην Ισπανία του 1913, η νεαρή Χάνα προσλαμβάνεται ως υπηρέτρια στο αρχοντικό La Promesa ως ανταμοιβή για τη διάσωση του γιου της Κόμησσας των Λουχάν μετά από ένα σοβαρό ατύχημα.

Μια στιγμή σημαντική για τον ευγενή Οίκο των Λουχάν, καθώς εκείνη τη μέρα προετοιμάζονται για τον πιο λαμπερό γάμο της ισπανικής αριστοκρατίας ανάμεσα στον Τομάς Λουχάν και την κόρη μιας από τις πιο πλούσιες οικογένειες της χώρας. Ένας γάμος που στην πραγματικότητα αναμένεται να σώσει τον Οίκο από τη χρεωκοπία.

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στην COSMOTE TV: 5 ταινίες και 5 σειρές για το απόλυτο binge-watching12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b