MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
XMAS TV

Χριστούγεννα στην COSMOTE TV: 5 ταινίες και 5 σειρές για το απόλυτο binge-watching

Και φέτος τα Χριστούγεννα, η COSMOTE TV φροντίζει να γεμίσει τις ημέρες μας με γιορτινή διάθεση! Εμείς ξεχωρίζουμε δέκα (χριστουγεννιάτικες και όχι μόνο) σειρές και ταινίες που θα μας κάνουν παρέα καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών.

Ειρήνη Μωραϊτη | 23.12.2023

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται και επισήμως προ των πυλών, με την εορταστική διάθεση στην COSMOTE TV να είναι διάχυτη, και ευτυχώς όλη συγκεντρωμένη στο pop-up κανάλι της πλατφόρμας για τους λάτρεις των Χριστουγέννων, το COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD.

Εκεί θα «χαθούμε» με τις ώρες τώρα στις γιορτές, καθώς θα ανακαλύψουμε δεκάδες ταινίες που ξυπνούν το γιορτινό μας πνεύμα, από all time classic χριστουγεννιάτικες ταινίες μέχρι και πιο πρόσφατες κινηματογραφικές χριστουγεννιάτικες προσθήκες. Φυσικά, οι λάτρεις των σειρών δε θα μπορούσαν να μείνουν παραπονεμένοι, καθώς και αυτοί θα ανακαλύψουν πολλές συναρπαστικές σειρές για να δουν μέσα στη περίοδο των γιορτών – είτε μιλάμε για αμιγώς χριστουγεννιάτικα specials, είτε για κλασικές τηλεοπτικές επιτυχίες, που θα έχουμε επιτέλους την ευκαιρία κι εμείς να παρακολουθήσουμε.

Αν λοιπόν και εσείς αναρωτιέστε τι αξίζει να δείτε αυτές τις γιορτινές ημέρες, αυτές είναι οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που θα σας κρατήσουν την πιο αξέχαστη συντροφιά φέτος τα Χριστούγεννα, αλλά και μέχρι να έρθει η νέα χρονιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD: Χριστούγεννα στην COSMOTE TV με πάνω από 120 ταινίες για όλη την οικογένεια12.09.2018

Christmas on the Alpaca Farm

Η πρώτη πρότασή μας αφορά την εξαιρετικά χιονισμένη και χριστουγεννιάτικη ταινία «Christmas on the Alpaca Farm», η οποία υπόσχεται να δώσει στην Παραμονή των Χριστουγέννων μας μία ρομαντική διάθεση. Ταξιδεύουμε σε έναν από τους πιο γνωστούς χειμερινούς προορισμούς, το Καναδά, και γνωρίζουμε τη Τζες, μία φιλόδοξη σχεδιάστρια μόδας.

Η Τζες έχει μόλις κάνει ένα από τα πιο ριψοκίνδυνα βήματα στην καριέρα της, καθώς άφησε πίσω της μία πολύ καλή θέση σε μια μεγάλη φίρμα ρούχων της Νέας Υόρκης, για να κυνηγήσει τα όνειρά της και να πάρει μέρος σε έναν διαγωνισμό για νέους σχεδιαστές. Αποφασισμένη να φτιάξει τη δική της σειρά με πλεκτά πολυτελείας, θα συνεργαστεί με τον Άντριου, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μίας φάρμας με Αλπακά και μεγαλώνει μόνος την κόρη του, και θα ανακαλύψει πως η έμπνευση και η ευτυχία μπορούν να βρεθούν στα πιο απίθανα μέρη.
24/12 (22:30) στο COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD

Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών

Συνεχίζουμε τη λίστα με τις ταινίες που μπορείτε να δείτε φέτος τα Χριστούγεννα με το «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών», μία ταινία που κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγους μήνες στους κινηματογράφους και είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους αγαπούν τις περιπέτειες φαντασίας και φυσικά το γνωστό παιχνίδι ρόλων Dungeons & Dragons. Μπορεί να μην είναι μια “χριστουγεννιάτικη” ταινία, μας βάζει ωστόσο στο πνεύμα των γιορτών και το μόνο σίγουρο είναι πως θα μας κρατήσει την καλύτερη παρέα αυτή την Παραμονή Χριστουγέννων.

Όσο για τη γεμάτη δράση πλοκή της ταινίας, ένας γοητευτικός κλέφτης (Κρις Πάιν) και μια ομάδα τυχοδιωκτών, οργανώνουν μια επική ληστεία με στόχο να πάρουν στα χέρια τους ένα εξαιρετικά πολύτιμο κειμήλιο, όμως τα σχέδια τους θα χαλάσουν, όταν στο δρόμο τους συναντήσουν πολλά και επικίνδυνα εμπόδια.
24/12 (20:05) στο COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD

Teddy’s Christmas

Σε αυτή την άκρως χριστουγεννιάτικη παιδική ταινία, η οκτάχρονη Μαριάν βρίσκει ένα αρκουδάκι στη χριστουγεννιάτικη αγορά μιας πόλης της Νορβηγίας και αμέσως καταλαβαίνει πως αυτό το λούτρινο είναι διαφορετικό από τα άλλα και κάνει τα πάντα για να το κερδίσει.

Ο Τέντι όμως, το αρκουδάκι, ονειρεύεται έναν πλούσιο «ιδιοκτήτη» και όχι τη Μαριάν που έχει να του προσφέρει μόνο την πλούσια αγάπη της. Δεν θα αργήσει βέβαια να καταλάβει πως, ο πραγματικός πλούτος μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε αλλού, πέρα από τα χρήματα. Ευτυχώς, η μοίρα είναι με το μέρος του και του επιφυλάσσει μία αξέχαστη επανασύνδεσή με τη Μαριάν, η οποία θα του διδάξει την πραγματική ουσία της οικογένειας.
25/12 (19:15) στο COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD

Christmas Revisited

Με αυτή την επιλογή, μας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξουμε λίγο κλίμα από τις κλασικές χριστουγεννιάτικες ρομαντικές κομεντί και να δούμε μία δραματική ταινία, χωρίς να απομακρυνόμαστε βέβαια από την εορταστική μας διάθεση. Με τίτλο «Christmas Revisited», η ταινία αναφέρεται σε μια παρέα που ξανασμίγει μετά από αρκετά χρόνια, με σκοπό τα μέλη της να τιμήσουν έναν πρόσφατα αδικοχαμένο φίλο.

Αποφασίζουν λοιπόν να μαζευτούν όλοι στο απομακρυσμένο εξοχικό του στα βουνά για να θυμηθούν όλες τις όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί του, όμως ο καιρός έχει περάσει αρκετά από τότε που ήταν όλοι μαζί σα μια γροθιά, και σύντομα θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια μυστικά και έχθρες από το παρελθόν, που μπορούν να καταστρέψουν όσους συνδετικούς κρίκους τους ενώνουν ακόμα. Το μόνο που ίσως τους σώσει, είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων. Θα κάνει άραγε το θαύμα του ή θα υπερνικήσει το drama;
26/12 (22:30) στο COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD.

Designing Christmas

Επιστρέφοντας στις ρομαντικές κομεντί, βρίσκουμε το «Designing Christmas», μία ταινία που μας συστήνει δύο φιλόδοξους και πολύ ανταγωνιστικούς συμπαρουσιαστές μίας εκπομπής ανακαίνισης σπιτιών, οι οποίοι καλούνται να ετοιμάσουν ένα ακόμα σπίτι, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Όπως είναι λογικό, ανάμεσα τους θα ξεσπάσουν αρκετές διαμάχες για την ανακαίνιση και το νέο τους εγχείρημα θα εξελιχθεί σε μάχη, κυρίως συναισθηματικής φύσεως όμως, αφού οι δύο παρουσιαστές θα ανακαλύψουν πως πέρα από την αγάπη τους για την ανακαίνιση σπιτιών, τους δένουν και άλλα πράγματα.

Διαθέσιμη από τις 27/12 (22:30) στο COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD.

How to Fall in Love by Christmas

Λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2023, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μία αρκετά πρόσφατη Χριστουγεννιάτικη ρομαντική κομεντί με πρωταγωνίστρια τη Τέρι Χάτσερ. Ο λόγος για το «How to Fall in Love by Christmas», όπου μία αναγνωρισμένη αρθρογράφος και πλέον CEO μίας lifestyle μάρκας, αναζητά έναν τρόπο να σώσει την εταιρεία της.

Για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να κάνει ένα ρεπορτάζ-αφιέρωμα για την αγάπη, με διορία τα Χριστούγεννα. Φυσικά, σε αυτό θα τη βοηθήσει ένας πολύ γοητευτικός φωτογράφος, με τον οποίο η γνωριμία τους μπορεί να ξεκίνησε ως τυχαία, έγινε όμως καρμική.

Διαθέσιμη από τις 31/12 (22:30) στο COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD.

The Holiday Shift

Το χριστουγεννιάτικο binge-watching ξεκινά από νωρίς την Παραμονή Χριστουγέννων: από τις 20:30 καθόμαστε αναπαυτικά για να απολαύσουμε και τα πέντε επεισόδια μιας πολλά υποσχόμενης χριστουγεννιάτικης σειράς, με επίκεντρο τους έρωτες που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου ανάμεσα σε εργαζόμενους ενός πολυάσχολου εμπορικού κέντρου. Όλα ξεκινούν από την Black Friday, όταν ένας από τους πρωταγωνιστές μας, ο Σαμ βλέπει ότι ο κρυφός του έρωτας, η Τες, έχει επιστρέψει στην πόλη – και αυτή είναι μόνο η αρχή, με τα ερωτικά τρίγωνα και τους έρωτες που δημιουργούνται να κορυφώνονται φυσικά την Παραμονή Χριστουγέννων.
Κυριακή 24/12, 20.15, COSMOTE SERIES MARATHON

Call The Midwife: Special Christmas 2023

Μία από τις πιο ξεκαρδιστικές και κλασικές σειρές εποχής του BBC επιστρέφει με ένα special επεισόδιο, ειδικά για τα φετινά Χριστούγεννα! Όπως διαβάζουμε στην επίσημη σύνοψη: “Το Call the Midwife’s Christmas Special ξεκινά δύο εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, λίγο πριν το Apollo 8 περικυκλώσει τη Σελήνη! Η αδερφή Monica Joan (Judy Parfitt) είναι πεπεισμένη ότι αυτές θα είναι οι τελευταίες της γιορτές και το έχει πάρει απόφαση ότι δεν θα ζει για να δει τον πρώτο άνθρωπο στη Σελήνη. Η οικογένεια αποφασίζει ότι κάτι πρέπει να κάνει για να την ηρεμήσουν” και μάλλον κάπου εκεί ξεκινούν οι ξεκαρδιστικές περιπέτειες.
Δευτέρα 25/12, COSMOTE TV PLUS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Yellowstone για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση – Όσα θα δούμε στην COSMOTE TV τον Δεκέμβριο12.09.2018

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με Yellowstone!

Και το καλύτερο το κρατάμε για το τέλος! Λίγο πριν αλλάξουμε χρονιά, το χριστουγεννιάτικο δώρο μας έρχεται στη μορφή της καλύτερης western σειράς που έχει δει τα τελευταία χρόνια η αμερικανική τηλεόραση.

Το βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα, εμβληματικό «Yellowstone» από τον μάστερ του είδους Τέιλορ Σέρινταν (Hell or High Water, Wind River) έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV. Συγκεκριμένα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και τις πέντε σεζόν της σειράς με τον Κέβιν Κόστνερ, καθώς και τα spin-off «1883» με τον Σαμ Έλιοτ και το «1923», με τους Χάρισον Φορντ-Έλεν Μίρεν. Όλες οι σειρές θα κάνουν πρεμιέρα την παραμονή Πρωτοχρονιάς, Κυριακή 31/12, ενώ όλο το «Yellowstone Universe» θα διατεθεί στον δωρεάν, on demand κατάλογο ταινιών και σειρών της COSMOTE TV.

Ας τις δούμε πιο αναλυτικά:

Yellowstone (Σεζόν 1-5)

Η σειρά ακολουθεί την οικογένεια Ντάτον η οποία ελέγχει το μεγαλύτερο μονοπωλιακό αγρόκτημα στη Μοντάνα. Η πλοκή επικεντρώνεται γύρω από τα οικογενειακά δράματα στο αγρόκτημα και τις κόντρες με το ινδιάνικο ράντσο, τους επενδυτές ακινήτων και το πρώτο εθνικό πάρκο της Αμερικής. Τον πρωταγωνιστή Κέβιν Κόστνερ πλαισιώνουν οι Λουκ Γκράιμς (American Sniper), Κέλι Ράιλι (A Haunting in Venice) και Γουές Μπέντλεϋ (Mission: Impossible-Fallout). Το δεύτερο μισό της 5ης season που θα είναι και το φινάλε της σειράς, αναμένεται προς το τέλος του 2024 αποκλειστικά στην COSMOTE TV.
Κυριακή 31/12, στον δωρεάν, on demand κατάλογο ταινιών και σειρών της COSMOTE TV.

1883

Το υποψήφιο για 3 Emmy, πρώτο spin-off του «Yellowstone». Η ιστορία του τοποθετείται χρονολογικά πριν από τα γεγονότα του «Yellowstone» και αναλύει το πώς η μετεμφυλιακή γενιά της οικογένειας Ντάτον πήρε στην κατοχή της τη γη που αργότερα έγινε το ράντσο Yellowstone.
Κυριακή 31/12, στον δωρεάν, on demand κατάλογο ταινιών και σειρών της COSMOTE TV.

1923

Πρόκειται για το δεύτερο spin-off του «Yellowstone» και διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα της κύριας σειράς. Ακολουθεί μια γενιά της οικογένειας Ντάτον στην προσπάθειά της να τα βγάλει πέρα απέναντι στην πανδημία, την ποτοαπαγόρευση, την ξηρασία και τις απαρχές της Μεγάλης Ύφεσης. Η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί για 2η σεζόν που θα προβληθεί μέσα στο 2024.
Κυριακή 31/12, στον δωρεάν, on demand κατάλογο ταινιών και σειρών της COSMOTE TV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαββατοκύριακο και binge-watching: 5 crime σειρές που πρέπει να μπουν στη λίστα σου12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b