MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Όλη η ΑΑΔΕ στο κινητό σας από τη νέα χρονιά – Τι θα περιλαμβάνει η νέα εφαρμογή

Να έρθει πιο κοντά στον πολίτη και να γίνει πιο φιλική στον φορολογούμενο θα προσπαθήσει η ΑΑΔΕ από τις πρώτες κιόλας μέρες του νέου έτους.

Monopoli Team

Να έρθει πιο κοντά στον πολίτη και να γίνει πιο φιλική στον φορολογούμενο θα προσπαθήσει η ΑΑΔΕ από τις πρώτες κιόλας μέρες του νέου έτους καθώς ο επικεφαλής της Γιώργος Πιτσιλής έχει θέσει ως προτεραιότητα του λειτουργία του νέου της application.

Οι πληροφορίες του skai.gr. θέλουν την ειδική εφαρμογή – συμβατή φυσικά με android και iphone κινητά- να είναι απολύτως λειτουργική πριν φύγει ο Ιανουάριος. Ο χρήστης θα την κατεβάζει και μέσω αυτής θα μπορεί να έχει απόλυτη πρόσβαση στο φορολογικό του προφίλ.

Μέσω της εφαρμογής ο φορολογούμενος θα μπορεί να ενημερωθεί:

-Για τις βεβαιωμένες εκτός ρυθμίσεων οφειλές όπως ο ΕΝΦΙΑ, τις πληρωμές που έγιναν και το χρονολόγιο αυτών που πρέπει να γίνουν, το υπόλοιπο καθώς και τυχόν συμψηφισμούς που έχουν γίνει.

-Τα συνολικά ποσά βεβαίωσης και το χρονολόγιο των καταβολών που πρέπει να γίνουν για βεβαιωμένους φόρους όπως το φόρο εισοδήματος, την εισφορά αλληλεγγύης αλλά και το τέλος επιτηδεύματος.

-Τυχόν οφειλές ή πληρωμές που έχουν να κάνουν με φόρο μεταβίβασης ακινήτων.

-Όλα όσα έχουν να κάνουν με ρυθμισμένες οφειλές. Τι πληρώθηκε, τι μένει να πληρωθεί και πότε.

-Τυχόν ποσά που έχουν πιστωθεί στον τραπεζικό του λογαριασμό στο πλαίσιο έκτακτων μέτρων στήριξης των νοικοκυριών όπως π.χ κάποιο pass, ή κάποιο τακτικό επίδομα όπως τα κοινωνικά ή τα κέρδη από τη φορολοταρία.

-Γενικά για τις συναλλαγές του μήνα – κατά το πρότυπο των τραπεζικών applications – δηλαδή πληρωμές, εισπράξεις, επιστροφές και τυχόν διαγραφές ή συμψηφισμούς.

[relart 1]1

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr. 

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b