Σε έξαρση ο κορωνοϊός: Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στις ευπαθείς ομάδες
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή«Θα υπάρξει έκρηξη των ιώσεων μετά τις συνευρέσεις της Πρωτοχρονιάς», εκτίμησε ο καθηγητής πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google«Θα υπάρξει έκρηξη των ιώσεων μετά τις συνευρέσεις της Πρωτοχρονιάς», εκτίμησε ο Νίκος Τζανάκης.
«Βρισκόμαστε σε μία έκρηξη ιώσεων με πρώτο τον κορωνοϊό», δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ο καθηγητής πνευμονολογίας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ‘ΣΗΜΕΡΑ’ σχετικά με την έξαρση του covid-19 και την αύξηση των κρουσμάτων.
«Καθημερινά συνταγογραφούντα πάνω από 1200 συνταγές αντιικών φαρμάκων, ενώ τον Νοέμβρη ήμασταν στις 300 με 400. Μεγάλες αυξήσεις βλέπουμε και στις εισαγωγές, στους θανατους αλλά και στα κρεβάτια της εντατικής θεραπείας», σημείωσε.
«Οι ανω των 60 ετών, οι έχοντες σοβαρά προβλήματα υγείας πρέπει να ακολουθησουν το εμβολιαστικό πρόγραμμα», υπογράμμισε.
Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google