MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

All time classic: Τα παπούτσια που δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα

Γιατί υπάρχουν κάποια παπούτσια που θα συνεχίσουμε να τα αγαπάμε και να τα φοράμε, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Monopoli Team

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τη σημασία του κλασικού και διαχρονικού ρούχου ή αξεσουάρ. Αυτά δηλαδή που έχουν αποδεδειγμένα αντέξει στο τεστ του χρόνου και που παρ’ όλη την χρονική διάρκεια που βρίσκονται στην αγορά, δεν έχουν χάσει την αξία τους. Μιλάμε για τα κομμάτια που οι σχεδιαστές έχουν στις βασικές συλλογές τους κάθε χρόνο και που κάθε γυναίκα ξέρει να αναγνωρίζει, πόσο μάλλον θέλει να τα αποκτήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔώσε προσοχή σε αυτές τις 5 τάσεις τη νέα χρονιά12.09.2018

Αυτά τα κομμάτια στις μέρες μας έχουν αποκτήσει και μια ακόμη ιδιότητα, εκτός από αυτή των προϊόντων αγοράς. Μπορεί στα χέρια μας να μετατραπούν πλέον σε προϊόντα πώλησης. Με την άνοδο του sustainable shopping και της βιώσιμης νοοτροπίας, έχουμε στραφεί προς second hand και vintage επιλογές. Οπότε μια τέτοια αγορά, όσο ακριβή και να είναι, μπορεί να σου αποφέρει χρήματα στο τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔείξε τα πόδια σου και τον χειμώνα – 7 cool looks για να εμπνευστείς12.09.2018

Ας το κάνουμε πιο συγκεκριμένο λοιπόν και ας πάμε να δούμε ποια είναι ακριβώς τα πιο διαχρονικά παπούτσια στη μόδα. Τα παπούτσια που λατρεύονται από εκατομμύρια γυναίκες και που ταιριάζουν με πολλά και διαφορετικά στιλ, αισθητικές και looks.

1. Τα slingbacks της Chanel (με τακούνι ή χωρίς)

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b