MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

4 ιδέες για ροφήματα με βότανα – Ιδανικά για τις ημέρες των γιορτών

Τα Festive Delights είναι βιολογικά μείγματα βοτάνων από την Athonites από τις οργανικές καλλιέργειες της αγνής, εύφορης και άσπιλης περιοχής του Όρους Άθω.

Monopoli Team

Αυτές τις γιορτές, η μάρκα Athonites σας προσκαλεί να απολαύσετε 4 νέα μείγματα βοτάνων, ηθικά παραγόμενά από τις πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες του Όρους Άθω, ενός προστατευόμενου οικοσυστήματος με ελάχιστη παρέμβαση, μοναδικό μικροκλίμα και πλούσια βιοποικιλότητα. Κάθε βότανο, φύλλο ή ανθός είναι ένα μοναδικό αριστούργημα που συλλέγεται με το χέρι, την κατάλληλη χρονική στιγμή και με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον. Ακολουθούνται αυστηρά πρωτόκολλα ξήρανσης, εκχύλισης και αποθήκευσης και οικολογική συσκευασία σε βιοδιασπώμενές πυραμίδες για απόλυτο σεβασμό στις αρχές της βιώσιμης προσέγγισης.

Η σύνθεση και δημιουργία των blends, χωρίς καφεΐνη,  έγινε από πιστοποιημένη βοτανολόγο – tea sommelier με στόχο τον καλύτερο συνδυασμό των θεραπευτικών ιδιοτήτων και γευστικών χαρακτηριστικών, την ισορροπία γεύσης και αποτελεσματικότητας. «Αγκαλιάστε» το πνεύμα των Χριστουγέννων με τη νέα αυτή πιστοποιημένη βιολογική σειρά ροφημάτων που βραβεύτηκε από τα φετινά Healthy Food Awards με χρυσό βραβείο στην κατηγορία Bio Herbs.

Το ιδανικό ρόφημα για τα after – party detox

Αν το πρόγραμμά σας τις γιορτές περιλαμβάνει ξέφρενη διασκέδαση και κατανάλωση φαγητού και αλκοόλ το Detox Herbal Blend είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας. Αυτό το μπουκέτο βοτάνων με φρέσκια γεύση λεμονιού, περιέχει τσουκνίδα, λουίζα, φασκόμηλο, δενδρολίβανο και ύσσωπο, περιορισμένης συγκομιδής από το Όρος Άθως.

Μια κούπα από το Detox Herbal Blend από τη συλλογή Athonites Herbline είναι ιδανική για τον καθαρισμό του οργανισμού και την αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας του. Ενισχύστε την αποβολή συσσωρευμένων τοξινών από το δέρμα, τα μαλλιά, το πεπτικό και λεμφικό σύστημα και τη σωστή λειτουργία των οργάνων του σώματος.  Πιείτε το ζεστό ή κρύο, προσθέτοντας 5-6 σταγόνες φρέσκο χυμό λεμονιού.

Το must try ρόφημα για τη χουχουλιάρικη διάθεση

Βυθιστείτε σε έναν ήρεμο ύπνο και απολαύστε «όνειρα γλυκά» με το Sweet Dreams Herbal Blend. Η πλούσια αρωματική του παλέτα από άνθη καλέντουλας, λεβάντας, τίλιου, τριαντάφυλλου και τσαγιού, με τη χαρακτηριστική βελούδινη και γλυκιά γεύση αλλά και το απαλό, λουλουδένιο άρωμα, ανακουφίζει το σώμα από τη μυϊκή ένταση και τον εκνευρισμό, ενώ χαλαρώνει, ηρεμεί και συμβάλλει στην επίτευξη ενός αναζωογονητικού ύπνου.

Βάλτε ένα φακελάκι σε ένα φλιτζάνι με βραστό νερό, αφήστε το για έξι λεπτά ώστε να απελευθερωθούν τα αρώματα του τσαγιού, συνδυάστε με μία φέτα πορτοκαλιού και απολαύστε τις μοναδικές του ιδιότητες για ηρεμία και χαλάρωση.

Ιδανικό για τις ημέρες των γιορτών που θέλετε να μείνετε μέσα στο σπίτι, να κάνετε self -pampering, να χουχουλιάσετε στον καναπέ και να δείτε μια ταινία δίπλα στο αναμμένο τζάκι και το στολισμένο δέντρο.

Το ρόφημα των καλοφαγάδων

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι μια επιστροφή στις ρίζες μας και στις παραδοσιακές γεύσεις. Αφεθείτε στην ανακουφιστική δράση του Digest Herbal Blend και ανταπεξέλθετε στις αυξημένες «γευστικές υποχρεώσεις» και τη δυσπεψία των ημερών. Ο δροσιστικός συνδυασμός άγριας μέντας, μέντας, δυόσμου, δενδρολίβανου, μελισσόχορτου και χαμομηλιού συμβάλλει στην υγεία του πεπτικού συστήματος, την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών και την αποβολή τοξινών. Έτσι θα αισθανθείτε ανάλαφροι και ανακουφισμένοι, με αυξημένη ενέργεια και αντοχή. Το γλυκό και πικάντικο άρωμά του θα σας προσφέρει σαφώς καλύτερη διάθεση. Συνδυάστε το με φρέσκα φύλλα δυόσμου και πιείτε  το ζεστό ή κρύο μετά από κάθε γεύμα.

Το κατάλληλο anti stress ρόφημα για “out of the office” λειτουργία

Ανακαλύψτε τη γαλήνη των γιορτών απαλλάσσοντας μυαλό, πνεύμα και σώμα από τα άγχη και το στρες της δουλειάς και της καθημερινότητας, με το Stress Relief Herbal Blend από την νέα συλλογή από μείγματα βοτάνων της μάρκας Athonites. Αφήστε το ελαφρύ, γλυκό, καταπραϋντικό άρωμα και τις απαλές γεύσεις από χαμομήλι, μέντα και άνθη τριαντάφυλλου να σας μεταφέρουν σε μια όαση, προσφέροντας σας μια ανάπαυλα κατά τη διάρκεια της άδειάς σας.

Αυτό το τσάι προσφέρει ενυδάτωση, ανακουφίζει από τη σωματική ένταση, τονώνει το σώμα και βοηθάει ώστε να βρείτε ξανά την εσωτερική σας ισορροπία και να αποκτήσετε θετική διάθεση. Απολαύστε το ζεστό ή κρύο συνδυάζοντάς το με μία φρεσκοτριμμένη φλούδα πορτοκαλιού.

Αειφόρος παρασκευή των ροφημάτων σας στο σπίτι

Κάντε την πραγματική αειφόρο διαφορά και ακολουθήστε τις φιλικές προς το περιβάλλον γενικότερες οδηγίες παρασκευής βοτάνων σε κάθε σας βήμα:

Ζεστάνετε μόνο τόσο νερό όσο χρειάζεστε για τη σωστή ποσότητα του ροφήματος που φτιάχνετε, μετρώντας την ποσότητα γεμίζοντας το φλιτζάνι σας.

Χρησιμοποιήστε έναν ηλεκτρικό βραστήρα που αποτρέπει την απώλεια θερμότητας, αντί για το μάτι της κουζίνας για να ζεστάνετε το νερό.

Χρησιμοποιήστε τις βιοδιασπώμενες πυραμίδες βιολογικών μείγματος βοτάνων για χαμηλό αποτύπωμα.

Μόλις τελειώσετε, προσθέστε τα φύλλα των βιολογικών βοτάνων ATHONITES σε κόμποστ (φυσικό λίπασμα) σε κάδους κομποστοποίησης, ή απευθείας σε κήπους ή φυτά σε γλάστρες.

Χρησιμοποιήστε τον κύλινδρο συσκευασίας για να αποθηκεύσετε προσωπικά σας αντικείμενα.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b