MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Παρθενόπη Μπουζούρη: «Αν δεν τιμάμε τη ρίζα και την αφετηρία μας, μας τιμωρεί»

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Παρθενόπη Μπουζούρη στο The 2Night Show, που αυτή την περίοδο παίζει στη “Μάγισσα”.

Monopoli Team

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Παρθενόπη Μπουζούρη στο The 2Night Show και αναφέρθηκε στην απόφασή της να συμμετάσχει στην τηλεόραση αλλά και τη ζωή της.

Η ηθοποιός για χρόνια παίζει στο θέατρο, ωστόσο, όπως αποκάλυψε μετά τις Άγριες Μέλισσες της γεννήθηκε η επιθυμία να δοκιμάσει και την τηλεόραση.

«Δεν ήμουν αρνητική με την τηλεόραση αλλά αυτό που έβγαζα προς τα έξω δεν ήταν ακριβώς θετικό. Εκεί που ήμουν ήταν λίγο δύσκολο. Για πολλά χρόνια έκανα θέατρο, την ομαδική δουλειά, έρευνα, διδασκαλία. Ήμουν στην κοσμάρα μου. Δεν θα έλεγα όχι αν μου έλεγε κάποιος να κάνω τηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕβελίνα Παπούλια: «Δε με ενδιαφέρει καθόλου η αυτοπροβολή» (vid)12.09.2018

Αυτό που ζω στην τηλεόραση είναι υπέροχο. Δεν το αντιμετώπισα με το φρυδάκι σηκωμένο αλλά πραγματικά σαν πρωτάρα. Κάθε μέρα για μένα ήταν μαθητεία.

Το πιο δύσκολο στο σινεμά και την τηλεόραση δεν έχεις τον έλεγχο εσύ, πρέπει να συνεργαστείς με πολλούς ανθρώπους. Είναι πληθυντικός αριθμός η τηλεόραση περισσότερο από το θέατρο».

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr

[relart 2]

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b