MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Εβελίνα Παπούλια: «Δε με ενδιαφέρει καθόλου η αυτοπροβολή» (vid)

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στο “Πάμε Δανάη” για την παράσταση «Εγώ, εγώ… κι εγώ» που ανεβαίνει στο Θέατρο Αλάμπρα, αλλά και για την κόρη της.

Monopoli Team

Η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, “Πάμε Δανάη”, με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Εγώ, εγώ… κι εγώ», την Παρασκευή 15/12 στο Θέατρο Αλάμπρα σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου.

Για την παράσταση, η ηθοποιός ανέφερε: «Η κυρίαρχη προσωπικότητα στο έργο είναι ο Μισέλ που τον παίζει ο Φάνης Μουρατίδης. Είναι μία εξαιρετική κωμωδία και δεν είναι κωμωδία πρώτου επιπέδου, δηλαδή έχει κάτι να σου πει. Μπορεί να συγκινηθείς στο τέλος και παίρνεις κάτι στο σπίτι να σκεφτείς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦάνης Μουταρίδης: Για μένα η εξομολόγηση είναι κοντά με τον ηθοποιό» (vid)12.09.2018

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε και για τον εγωισμό των ανθρώπων, που είναι βασικό ζήτημα του έργου: «Βγαίνει πολύ σπάνια το δικό μου εγώ τώρα πια και αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό. Όταν έχεις μεγαλύτερο εγώ, έχεις περισσότερες φιλοδοξίες, θάρρος, θράσος, θέλω, όσο μειώνεται το εγώ, αυτά πηγαίνουν για ύπνο λίγο. Είμαι της αμερικανικής σχολής ‘go with the flow’. Από αυτά που μου ήρθαν διάλεξα το καλύτερο και εκεί πήγα. Το κομμάτι επιλογής και ελευθερίας έχει να κάνει με αυτά που σου έρχονται. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα κυνηγήσω κάτι. Ούτε ξέρω πάρα πολύ κόσμο μέσα στο χώρο. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνω τη δουλειά μου, πάω σπίτι μου, είμαι με τους ανθρωπους που νιώθω ασφαλής. Ίσως γιατί επιτυχία ήρθε νωρίς και λίγο τρόμαξα με όλο αυτό».

«Δε με ενδιαφέρει καθόλου η αυτοπροβολή, αν μου πει κάποιος να κάνω έναν μονόλογο, θα έλεγα με τίποτα. Απορώ πώς το κάνουν, βαριέμαι να είμαι μόνη μου, αλλά μου φαίνεται και εγωκεντρικό. Και φοβερό άγχος» πρόσθεσε.

Η ηθοποιός μίλησε και για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, επίσης ηθοποιό, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο “Φακντ Απ” του Τάσου Ιορδανίδη. Για τη σχέση τους είπε: «Τώρα πια δεν είμαι μαμά. Ως μαμά ήμουν πολύ μεθοδική, ήμουν λίγο τετράγωνη στον τρόπο που μεγάλωνα την Αφροδίτη, ήταν και δύσκολο γιατί ήμουν και μόνη μου. Παρ’ όλα αυτά, τώρα είμαστε πιο πολύ φίλες. Της λέω να κάνει ό,τι νομίζει. Είναι σημαντικό ένα παιδί να ενηλικιώνεται όσο το δυνατόν συντομότερο για να παίρνει τη ζωη στα χέρια του. Και την Αφροδίτη τη θαυμάζω πάρα πολύ γι’ αυτό. Κάνει τα πάντα για την επιβίωσή της, δε μου έχει ζητήσει τίποτα από την ημέρα που ξεκίνησε να εργάζεται. Είναι αξιοθαύμαστη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ αινιγματική Gen Z και η «φακντ-απ» φάση της σε μια τρυφερή ιστορία στο Θέατρο Άλφα12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b