MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Θα χιονίσει φέτος στη Αθήνα; Τι προβλέπουν τα μετεωρολογικά μοντέλα

Τις προηγούμενες ημέρες είδαμε εικόνες από τη χιονισμένη Γερμανία. Το ερώτημα που γεννάται είναι αν θα χιονίσει και στην Αθήνα.

Photo by Eleni Afiontzi on Unsplash
Monopoli Team

Διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου και η θερμοκρασία είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα για την εποχή. Αυτό που αναρωτιούνται αρκετοί είναι κατά πόσο θα σημειωθούν χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και αν χιονίσει και φέτος στην πρωτεύουσα της χώρας.

Οι προβλέψεις χιονόπτωσης για την επερχόμενη περίοδο δίνουν μια ξεκάθαρη εικόνα, με σημαντικές διακυμάνσεις από μήνα σε μήνα. Η επιρροή του jet stream, που επηρεάζεται από το El Niño, υπόσχεται μια ενδιαφέρουσα περίοδο χιονοπτώσεων τόσο για τη Βόρεια Αμερική όσο και για την Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD: Χριστούγεννα στην COSMOTE TV με πάνω από 120 ταινίες για όλη την οικογένεια12.09.2018

Η Ευρώπη αναμένει μια ασυνήθιστα εκτεταμένη χιονόπτωση στις αρχές του χειμώνα, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις. Ενώ ορισμένες νότιες και δυτικές περιοχές συνεχίζουν να καταγράφουν υψηλές θερομκρασίες, ένα ισχυρό ξέσπασμα ψυχρού αέρα σε ολόκληρη την ήπειρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια αντίθετη χειμερινή εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίδαμε τις νέες φωτιστικές εγκαταστάσεις του ΚΠΙΣΝ για τα Χριστούγεννα, λίγο πριν φωτίσουν το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b